Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Samsal Dalibor győzelemmel kezdte a szezont

2016.11.29. MTI

A magyar színekben versenyző Samsal Dalibor hosszú sérülése után győzelemmel tért vissza az ausztriai Pass Thurnban rendezett műlesikló FIS-viadalon. A síző célja ebben a szezonban, hogy újra a legjobb harmincban végezzen a világkupán, a St. Morizt-i világbajnokságon pedig a 15 közé kerüljön.
Samsal Dalibor (Kép: Magyar Sí Szövetség)
A magyar szövetség keddi tájékoztatása szerint a horvát születésű síző másfél másodpercet vert a második helyezettre, egyúttal olyan kiváló versenyzők végeztek mögötte, mint a horvát világbajnok Ivica Kostelic, a világkupában többszörös pontszerző Filip Zubcic és az ifjúsági világbajnokságon bronzérmes Samuel Kolega.

A januárban első magyar férfiként világkupa pontokat szerzett Samsal Dalibor térde februárban sérült meg egy japán vk-futamon. Műtéte után fokozatosan szeretne visszakerülni a legjobbak közé. Mostani, első versenyén elért kiváló eredménye azt jelzi, hogy jó formában van és a térde is rendbe jött.

Kaszó Klára, a Magyar Sí Szövetség ügyvezető elnöke az MTI-nek azt is elmondta, hogy az eredmények tudatában Samsal Dalibor akár már a következő műlesikló vk-állomáson rajthoz állhat.
KOMMENTEK

Szállástippek
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ludwighaus
A Ludwighaus fiatalos alpesi ház Neukirchen am Grossvenediger központjában, a Wildkogel Arena sítereptől kb. 600 m-re található, de Kitzbühel és Zillertal síterepei is 15 perc alatt elérhetőek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.