Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ötscher: hároméves magyar gyermek esett ki a sílifből

Szerencsére sérülések nélkül megúszta

2016.02.14. Bata Attila

A közeli Ötscher am Lackenhof síterepén egy szerencsés kimenetelű baleset történt vasárnap. Osztrák sajtóhírek szerint egy hároméves gyermek esett ki az egyik ülőliftből, nem sokkal azelőtt, hogy a lift elérte a hegyállomást. A gyermek két és fél méter zuhant, de a biztonsági háló felfogta. Sérülések nélkül megúszta.
Az osztrák ORF beszámolója szerint sérülések nélkül úszta meg a kalandot az a hároméves budapesti gyermek, aki ma délután Ötscher síterepén esett ki a négyszemélyes Eibenkogl liftből. A hír szerint a gyermek édesapjával a kiszálláshoz készülődött, amikor kicsúszott az ülésből és két és fél métert zuhant. A lift alatti biztonsági háló fogta meg, onnan a személyzet szabadította ki.

Webkamera kép, az Eibenkogl lift alsó állomása
Webkamera kép, az Eibenkogl lift alsó állomása
Azonnal helikopterrel kórházba szállították, és kivizsgálás után az orvosok megállapították, hogy sérülések nélkül megúszta a kalandot. A gyermek viselt bukósisakot.
KOMMENTEK

Szállástippek
Pension zur Post
A panzió a 4 személyes "B" jelzésű ülőlifttől, valamint település központjától és a sífelvonótól 250 méterre található. Elhelyezés 2, 3 és 4 ágyas szobákban lehetséges, melyek mindegyike TV-vel felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kirchenwirt csillagcsillagcsillag
A Gasthof Kirchenwirt egy alpesi panzió, a sípályáktól mindössze 400 méterre. A felvonókhoz ház elől induló ingyenes síbusszal is el lehet jutni és szinte a szállásig vissza lehet csúszni!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Familienpension Sonnenhof
Az 55 férőhelyes családi panzió a sífelvonótól 200, a település központjától 250 méterre található. Elhelyezés: 2,3,4,5,6 ágyas (1 és 2 légteres) összkomfortos, TV-s szobákban. Ellátás: félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.