Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síeléssel ünnepelte 100. születésnapját az örökifjú síelő

2017.07.10. Bata Attila

Lehet akármilyen kánikula is mostanában az USA-ban, Snowbird síterepének üzemeltetői felküldték a ratrakosokat az egyik hegyre, hogy egy kis síelhető területet készítsenek elő George Jedenoff számára, aki 100. születésnapját stílusosan síeléssel ünnepelte kedvenc síterepén.
Korábban már írtunk a 106 évesen is sílécre pattanó magyar származású Lou (Lajos) Bátoriról, most úgy tűnik kihívója is akadt, bár a 100 éves George egy kissé "szemtelenül fiatalnak" tűnik hozzá képest.

Utah állambeli Snowbird mindent megtett, hogy kedvenc síelője méltón ünnepelhesse a 100. születésnapját. Elkészítettek neki egy rövid pályát, majd miután lesíelt rajta elhalmozták ajándékokkal, tortával és egy emléktáblával, rajta kedvenc mondásával: "Az életkor csak egy szám".

Az életkor csak egy szám...
Az ünnepelt köszönőbeszédében ezt még többször is hangsúlyozta, de felhívta a tisztelt "ifjúság" figyelmét, hogy milyen rövid az élet, még így 100 évesen is. "Használjatok ki minden percet az életben" - mondta saját példájára utalva, hiszen "csak" 43 évesen tanult meg síelni, de azóta sem hagyott ki egy szezont sem.

A kor tényleg csak egy szám. A 100 év ne tévesszen meg senkit. George nem a múltban él, hanem teljesen a mában. A legutolsó Iphone modellel telefonál, egyedül vezeti még az autóját és amint látjuk, aktívan síel.

A csúszás végén megkérte a síterep dolgozóit, hogy vigyázzanak a lécére, mert jövőre is szüksége lesz rá, amikor a 101. évfordulót is csúszással ünneplik.

Kép, szöveg és videó: skiutah.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.