Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Videó: egy síliften lógó síelő megpróbáltatásai

2018.01.12. Bata Attila

Az alábbi videóban látható eset a múlt héten történt az amerikai Mammoth Mountain síterepén. Egy 18 éves leányzó próbált három barátjával beszállni egy ülőliftre, de elmondása szerint nem sikerült, mert a leengedett biztonsági korlát megakadályozta őket ebben.
A lány lába és síléce valahogyan beszorult a lábtartóhoz, amikor az ülőszék elhagyta a völgyállomást. Természetesen a liftet azonnal leállították, a síterep alkalmazottjai és a közelükben tartózkodó síelők azonnal megkezdték a mentőakciót. Egy matracot feszítettek ki az ülőszék alá. A lány összeszedte bátorságát, vagy már csak nem tudta tovább tartani magát ebben a fordított pózban és a kifeszített matracban landolt.

A síterep elmondása szerint a 18 éves lány megúszta a kalandot és később már újra síelhetett.

KOMMENTEK
Daddy | 2018.01.12. 11:31
Az ilyen elképesztő képeket leggyakrabban az USA síterepeiről kapjuk. Ez azt is jelentheti, hogy ott tömegek síelnek és így nagyobb az esélye az ilyen esetek megtörténésének, vagy arra is utalhat, hogy ott a tömegek képzése, felelősségérzése hiányos. Az a fránya felvonó nem tolerálja a másságot.
Trailrider | 2018.01.12. 19:13
Kint egy csomóan le sem hajtják a biztonsági keretet. A nagy vízen innen ez meg sem történhetne, mivel a kezelő nem engedné így ki a liftet az állomásról.
dragon | 2018.01.12. 19:50
Fapados felvonó, Ausztriában sok helyen burás/fűtöttek vannak
dragon | 2018.01.12. 19:51
És miért nem modták neki, hogy húzza fel a lábát és csatolja le a sít, ez így baromi sérülésveszélyes volt

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.