Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nemzeti Síhétvége a Síparkban

2012.03.09. 2012.03.14. Kőrösi Gergő (sipark.hu) | frissítve: 2012.03.14.

Méteres hó, 3 km sípálya és igazi téli hangulat várja a vendégeket, a mátraszentistváni Síparkba! "Sítalpra magyar!" jelszóval a hóra csábítjuk a magyar sízőket, hogy egy igazán különleges környezetben ünnepelhessék az egyik legszebb nemzeti ünnepünket!
A Síparkban az elmúlt napok hóágyúzásainak köszönhetően, újabb 8-9.000 köbméter hó készült. A mérések szerint, a pályák felületének több mint 50 %-án legalább egy méter hó van, de vannak olyan helyek, ahol ennél is jóval több van.
Hét hektár összefüggő hófelület és egy méteres hóréteggel vág neki az ünnepi hétvégének a Sípark. Az országban egyedülállóan már csak a Mátrában lehet ekkora havon síleni, az alacsony fekvésű pályák sorra bezártak.
3 kilométer sípálya és az összes felvonó nyitva van. A sípályákat minden nap ratrakkal kezelik, így reggelente tökéletes pályákkal várják a sízni, snowboardozni vágyókat! Kiváló minőségben működik az ország legnagyobb, és legprofibb funparkja (Burn SaintPista Funpark), ahol a vadonatúj elemek mellett, a hatalmas hóból parabolika pálya, hullám pálya, Big Air ugrató és további két kis ugrató is épült.

További attrakció még, hogy a hóágyúkkal a HócsúszdaParkot is felfrissítettük, itt méteres hófalak között lehet csúszni 130 m hosszan a hófánkokkal. A HócsúszdaParkban továbbra is működik a szánkó és skibike pálya is!

Az előrejelzések szerint a hétvégére megérkezik a tavasz az országba! Érdemes tehát egy különleges élményben részt venni és télből a tavaszba síelni! A pályák kásásodni fognak, de jól síelhetőek maradnak.

Ünnepi nyitva tartás:
Március 15.: 9:30-16:30 + ESTI SÍZÉS: 16:30-21:00
Március 16.: 9:30-16:30 + ESTI SÍZÉS: 16:30-21:00
Március 17.: 9:30-16:30 + ESTI SÍZÉS: 16:30-21:00
Március 18.: 9:30-16:30

A hótartalékainknak köszönhetően várhatóan március végéig nyitva tud lenni a Sípark!
Tehát aki vágyik még a téli hangulatra, induljon neki, mert az országban sehol máshol nem található ennyi hó!
Ilyen hóvastagsággal még sosem készültünk a tavaszra, így biztosan tudjuk garantálni a március 15-i hosszúhétvégi sízést!

Nemzeti Síhétvége a Síparkban! (2012. március 15-18.)

A 4 napos hosszúhétvégén minden nap színes programokkal és Esti Sízéssel kedveskedünk a Síparkba érkező vendégeknek!
A színes programok között lesz, nyílt síverseny (II. Sípark Kupa), ingyenes síoktatás, különleges esti sízés a nemzeti színűre festett sípályán, nemzeti fáklyás csúszás, történelmi totó, gyermek vetélkedők. A hétvégén végig zenés műsorvezetés, magyar dalok és zenék, a hüttében pedig a legfinomabb magyaros ételek várják majd a vendégeket! További információk, hójelentés, webkamera: www.sipark.hu
Program részletek: www.facebook.com/events/191594767609570
KOMMENTEK
sipranger | 2012.03.09. 23:25
Régóta látogatom ezt az oldalt, de emiatt beregisztráltam.

Nemzeti Síhétvége. Nagy okosság, és csúcstámadó :-) marketingstratégia.

Lenyűgöző!

Nemzeti grillparti, nemzeti biciklitúra, nemzeti ökörsütés.

Ezek is jöhetnek.

Szomorú vagyok, elkeserít hogy itt tartunk.

Mi köze a síelésnek a kokárdához?
szabolcsij | 2012.03.10. 09:21
semmi csak népszerűsítik a sielést itthon.
Mácsai Tomi | 2012.03.10. 09:52
Szerintem a legtermészetesebb dolog, hogy ha Magyarországon március 15.-én egy síközpont üzemelni tud (márpedig tegnap is meggyőződtem róla, hogy olyan hótartalékok vannak a Síparkban, hogy ez nem lehet probléma), akkor az megemlékezik az eseményekről és a még síelni vágyókat az ünnephez illő programokkal várja.
Egyébként fura, hogy sipranger ezért az egy kommentjéért regisztrált.. szerintem ez az elkeserítő..
RIlona | 2012.03.10. 10:06
Kedves Sipranger!
Én csak egy a hazáját és a gyerekeket, no meg a szabadságot szerető tanár vagyok. Ismereteim szerint kollégáim - az alós tanítók - évről évre elmagyarázzák a gyerekeknek 1848 jelentését és a kokárda szimbolikáját. Ennek ellenére pont a szabadságot igen kedvelő fiataloknak sokszor még felső tagozatban sincs halvány gőze e gyönyörű nemzeti ünnepről. Én magam nagyon örülök, hogy egy olyan jó csapat, mint a mátraaszentistváni pálya kezelő és üzemeltető csapat olyan gyönyörű hazánk táján, mint a Mátra nem csak síeltet, hanem ilyen módon emlékezik meg erről a csodás ünnepről. Lehet, hogy nem csak üzleti szempontok léteznek.
Viri | 2012.03.13. 09:46
Kedves sipranger! Ezért kár volt beregisztrálnod!
százas | 2012.03.15. 22:19
későn láttam meg...
andris824 | 2012.03.16. 09:09
fentvoltam este. Nem volt tomeg, a palya egesz hasznalhato volt, sajnos nem ratrakoltak le a nappali sielok utan igy buckas, kasas, alul jeges volt :((
A faklyas sieles nagyon jo otlet volt, a fiatalok/gyerekek nagyon elveztek :)

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.