Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboard Diákolimpia február 28-án Mátraszentistvánon

2015.02.27. Sípark.hu

A Magyar Snowboard Szövetség 2015. február 28-án a Mátraszentistváni Síparkban rendezi a Snowboard Diákolimpia országos döntőjét.
Igazi laza hangulatú versenyre invitálja az érdeklődőket a Magyar Snowboard Szövetség. Az indulók a Banked Slalom versenyszámban mérhetik össze tudásokat hazánk egyik legjobb síparkjában. A döntött kanyarokkal tűzdelt szlalomverseny könnyű, mégis élvezetes versenyzési forma, amely esélyegyenlőséget biztosít az alpin és freestyle szakág között.

A Snowboard Diákolimpián a 2014/2015-ös tanév kezdetéig valamely magyar köznevelési intézménybe beiratkozott tanulók vehetnek részt, amennyiben a verseny időpontjában az iskola tanulói. A diákok hat korcsoportban indulhatnak. Minden résztvevő oklevelet kap, a dobogósokat ezen kívül minden korcsoportban érmekkel jutalmazzák. A hat legtehetségesebb induló egy ausztriai hosszú hétvégét nyer, melyben a résztvevők edző felügyelete mellett fejleszthetik tovább tudásukat!

Helyszín: Mátraszentistván Sípark

Időpont: 2015. február 28. szombat

Program:

9:30 Megnyitó
10.00 - 12:30 Edzés
13.00 - 15:00 Verseny
15:30 Eredményhirdetés

A nevezési díj 500,- Ft/fő. A végleges nevezés a helyszínen történik, de előnevezés szükséges, melyet a harmatrozsa@msbsz.hu e-mailcímre várunk (Név, születési idő, lakcím, telefonos és e-mailes elérhetőség, versenyzői engedélyszám).
KOMMENTEK

Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.