Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboard ugratóverseny Bükkszentkereszten

2005.02.21.

Snowboard ugratóverseny Bükkszentkereszten Február 26-án Bükkszentkereszten első ízben rendeznek snowboard ugróversenyt, méghozzá az eddigi Magyarországon megépített legnagyobb földugratón melynek összeállítása több szervezet - a Bükkszentkereszti Önkormányzat, az O.S.SZ., illetve az Extrém S.G.S.C - összefogásával jöhetett létre.
A rendezvény 26-án délelőtt edzéssel veszi kezdetét, délután versennyel folytatódik jam session formátumban, ami annyit jelent hogy minden versenyző egymást követően rotációban meghatározott idő alatt próbál minél nagyobb trükköt bemutatni. A versenyzőket a 10 méteres repülés után motorosszán viszi majd vissza a rajtponthoz.

A snowboard és sí, profi/amatőr kategóriákban közel 30 nevező várható az ország különböző pontjairól, köztük magyar bajnokokkal, szponzorált profi versenyzőkkel. Nagy verseny, éles trükkök várhatóak az értékes nyereményekért folyó csatában. A döntő előre láthatólag belenyúlik majd a sötétségben olajos hordók, illetve reflektorok világítják meg a pályát. Az extrém show cross-motoros, illetve mountain bike-os srácok bemutatójával folytatódik, lesz Land Rover átugrás, este hatalmas össznépi buli a parti-controll közreműködésével a napi adrenalin levezetéséhez.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.