Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboardosok lovat mentettek ki a hó fogságából

2015.10.08. Bata Attila

Egy amerikai egyetemista hihetetlen kalandokkal tért vissza dél-amerikai csúszásából. Többek között az egyik nap lovat találtak a hegyek között a méteres hó fogságában. A ló már beletörődött a sorsába, amikor a snowboardosok kiásták őt, levitték a faluba és megkeresték a gazdáját.
Az Amerikában tanuló Rafael Pease a nyáron Dél-Amerikában, Chilében járt csúszni. A többhetes túrája alatt hihetetlen kalandokban volt része, többek között számos vulkánról csúszott le. A legismertebb történet azonban az elmúlt héten került a nyilvánosság elé.

Lómentő akció a méteres hóban
Az egész történetet a sisakkamerájával rögzítette, majd a sisakkamerát gyártó cég vágta össze a fenti videót és tette fel a világhálóra.

A videó szerint Rafael Pease 21. születésnapján az Andokban csúszott, amikor meglátta a lovat a hóban, amiről a távolból először azt hitte, hogy egy szikla. Akkor hullott le a szezon első nagyobb hava, így kb. 4 láb hóban (122 cm) lehetett csúszni. Szegény ló ebben a nagy hóban már mozdulni sem tudott, teljesen kifáradt, látszott rajta, hogy feladta a további küzdelmet az életéért. Pease és barátai kiásták a lovat a hóból, adtak neki enni, majd lehozták a síterepre és a faluba.

A jószág visszakerült a tulajdonosához, akitől megtudták, hogy már négy napja nem látta eltűnt kedvencét.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.