Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sóvári Péter Emlékverseny lesz július 2-án Eplényben

2016.06.30.

A Nordica Síaréna egykori műszaki vezetőjének, Sóvári Péternek a tiszteletére rendeznek Erőpróbát szombaton Eplényben. A versenyen több kategóriában is lehet indulni, a helyszín a hegy tetején lesz, így libegőzés is szerepel a programban.
Erős vagy, még a hegyet is elhordanád? Talán te vagy a falu bikája? Akkor július 2-án itt a helyed az Eplényi Libegőnél! Aznap kiderítjük, hogy ki a legény a gáton!

Helyszín: Eplényi Libegő, Ámos-hegy
Időpont: 2016. július 2. 12:00 (nincs esőnap, mert nem kell)
Nevezési díj: egységesen 2 000 Ft/fő, ami tartalmazza a libegőutat a hegytetőre, a verseny színhelyére.

A feladatok a következők lesznek:
  • Traktorgumi borítás
  • Rönkcipelés
  • Rönkfűrészelés
  • Quad húzás kötéllel
  • Hordó cipelés
  • Rönkpakolás időre
  • Rönkhajítás hátra
Aki a feladatokat a lehető legrövidebb idő alatt teljesíti, az lesz a győztes. Aki valamelyik feladatot nem tudja teljesíteni, az kiesik.

A versenyt az alábbi korcsoportokban indítjuk el:
  • 16-18 éves korosztály
  • 18 év feletti korosztály (felső korhatár nincsen, az erő nem vész el)
A lányokat külön díjazzuk, a fenti korcsoportba sorolás szerint. Családi nevezés is lehetséges, családoknál az időátlag lesz a döntő, itt külön eredményt hirdetünk. (családi nevezés esetén a kicsik természetesen könnyebb feladatokat kapnak) Minden résztvevő emléklapot kap, a legjobbak pedig érmet.

Előnevezés a szervezes@siarena.hu email címen, vagy a próba napján délelőtt 11 óráig a helyszínen lehetséges. Előnevezők esetében 10% kedvezményt adunk a nevezési díjból.

További információ: facebook.com/events/1713244998954104/
Telefonszám: +36-70/637-7309
Sóvári Péter a sípálya műszaki vezetője volt hosszú időn keresztül. Mindemellett Eplény alpolgármestereként vállalt feladatokat a község mindennapjaiban. Péter kiváltképp precíz és megbízható, ráadásul rendkívül jó fizikumú ember volt, aki még hatvan éves kor felett is rendíthetetlenül rótta a hegyet és látta el feladatait. Nem okozott nehézséget számára a legkimerítőbb munka sem, számos esetben nála évtizedekkel fiatalabb kollégáit megszégyenítő lendülettel dolgozott. Emiatt vált Sóvári Péter a verseny névadójává, ezzel az eseménnyel szeretnénk tisztelegni emlékének.
KOMMENTEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.