Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hódeszkás csúcsrendezvények sorozata indul

2011.02.04. sielok.hu

Hódeszkás csúcsrendezvények sorozata indul Ezen a pénteken, február 4-én egy nemzetközi esemény, a Nike 6.0 Stairset Battle Tour ausztriai állomása vonzza a Stuhleck környékére a hódeszkásokat. A hét végén Innsbruckban lesz a tradicionálias Air & Style snowboardverseny, a február 12-én esedékes müncheni szupergála felvezetéseként.
Semmeringen az erre az alkalomra épített (s ezt követően a Snowpark Stuhleck tulajdonában maradó) különleges, 12 akadályból álló pályán zajló vetélkedő győztese ott lehet a sorozat döntőjén, a müncheni Olympiastadion több tízezres publikuma előtt rendezendő Final Battle gáláján. A 2Star TTR-Event kategóriába tartozó Nike 6.0 Stairset versenyek első állomása december 10-én volt az angliai Castlefordban, ezt követően hét további országban rendeztek küzdelmeket a sorozat selejtezőinek mostani zárásáig – mindenütt van alkalom az új jelentkezők csatlakozására. A nyílt Jam Session keretében a három tagú zsűri előtt bárki bemutathatja tudását a Stairset-pályán. A győztes kap meghívást február 12-re a müncheni, immár három csillagos TTR-verseny fináléjába – mely a nagy hódeszkás csúcsrendezvény egyik rangos kiegészítő eseménye lesz.

Az innsbrucki Bergisel stadionban már minden készen áll a hagyományos Air & Style snowboardverseny vendégeinek fogadására. Hétszáz köbméter havat szállítottak ide a Stubai gleccserről, 280 tonna acél és fa felhasználásával óriásugrató épült a lelátók elé. Péntektől több tízezren szemlélhetik majd a Big Air verseny ugrásait, bevállalós trükkjeit. Az egyébként is hatalmas méretű ugrató egyenes része idén 2 méterrel hosszabb lett, ezért bőven lesz idejük kipörögni a versenyzőknek akár 1260-as vagy még nagyobb trükköket. A Nike Stairset Battle Tour 3 TTR csillagos sorozatának gáláját is itt rendezik - egy korlátokkal és boxokkal kiépített óriáslépcsőn. A tiroli hódeszkás hangulat fokozásáról koncertek is gondoskodnak, sztárvendégként a Pennywise és Jan Delay érkezik.
Münchenbe, a bajor fővárosba három esztendő után tér vissza a jövő hétvégén a snowboardvilág legjobbjait is pódiumra szólító Nike 6.0 Air & Style gála. A 2007/08 telén szervezett legutóbbi vetélkedőn az amerikai Kevin Pearce diadalmaskodott. A 75 ezer euro összdíjazású mostani rendezvény 6 csillagos TTR-viadal lesz, s a győztes a tekintélyes pénzösszeg mellett 1000 pontot kap. A hangulatról nem csak a klasszisversenyzők, hanem sztárzenészek is gondoskodnak: Patrice, az afro-német reggae énekes, valamint a kanadai punkbanda, a Sum41 fellépése igazi szenzációnak számít.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Althammerhof
Az Althammerhof modern, 60 m²-es jól felszerelt apartmanokat kínál egy családi juhtenyésztő farmon, Semmering-Hirschenkogeltől kb. 13 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hirschenhof Apartmanház
A 90 férőhelyes apartmanház a Semmering-Stuhleckre vezető négyülős lift alsó állomásától 300 méterre található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel am Semmering csillagcsillagcsillag
Semmering - Zauberberg sípályái mellett, Stuhlecktől pedig kb. 6 km-re található ez a 3 csillagos szálloda. Wellness: medence, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.