Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Stubai gleccser: szombaton startol a síszezon

2017.09.15. Stánicz Balázs

Az elmúlt két hét kedvező időjárásának köszönhetően Stubai gleccser sípályái is ébredeznek nyári álmukból és szombaton kezdetét veszi az idei síszezon, friss porhóval.
Stubai a napokban - fotó: facebook
Stubai a napokban - fotó: facebook
A szeptember eddig kegyes volt az osztrák gleccserekhez, immáron negyedik-ötödik alkalommal havazott, a legutóbb csütörtök este.

Stubai gleccser ma reggel
A gyorsan mozgó hidegfront átlagban 10-20 cm havat hozott 2500 méter felett. A kedvező időjárásnak hála a hétvégén Stubaiban is csúszhatunk. A szezon első íveit két sípályán (7-es és 9-es) húzhatjuk.
Akár 20-30 cm is eshet a hétvégén - fotó: facebook
Akár 20-30 cm is eshet a hétvégén - fotó: facebook
A téli sportolókat a Daunferner csákányosa szolgálja ki, továbbá üzemel a Gamsgartenbahn és Eisgratbahn kabinos és a nyolcüléses Rotadl.
Jövő héten további pályákkal bővül a kínálat - fotó: facebook
Jövő héten további pályákkal bővül a kínálat - fotó: facebook
A hétvégén akár 20-30 cm friss hó is eshet a gleccseren, a hőmérsékletek nulla fok alatt maradnak. A jövő hétvégén további liftek és pályák nyitásával számolhatunk a tiroli gleccseren.
KOMMENTEK

Szállástippek
Alphotel Innsbruck csillagcsillagcsillagcsillag
Modern szálloda Innsbruck külterületén, a Nordkette fogaskerekű megállótól 3,5 km-re. Panoráma-wellness-szauna részleg a szálloda legfelső emeletén!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Grauer Bär csillagcsillagcsillagcsillag
Az Innsbruck központjában lévő Hotel Grauer Bär 196 felújított szobával várja vendégeit karnyújtásnyira az óvárostól. A környékbeli sípályákra a szálloda előtt megálló síbusszal juthatunk el, a Nordpark síterephez vezető fogaskerekű vasút pedig 200 m-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Bon Alpina csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított szálloda Innsbruck külterületén, Iglsben, a Patscherkofel kabinos lifttől 400 méterre. A wellness részleg szolgáltatásai: fűtött kültéri medence, beltéri medence, gőzszauna, finnszauna, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.