Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sunny Card síbérlet kedvezményes áron

2012.11.25. Magyar Sí Szövetség

Sunny Card síbérlet kedvezményes áron Hinterstoder/Wurzeralm régió hosszútávon támogatja a Magyar Sí Szövetséget egy kölcsönös együttműködés keretében. Versenyzőink, klubjaink, edzőink és pártoló tagjaink, valamint esetenként akár a versenyzők családjai is az alábbi kiváló lehetőségeket vehetik igénybe a 2012-2013-as szezonban.
A lehetőségek és kedvezmények igénybevétele kizárólag a Magyar Sí Szövetségen keresztül lehetséges.

BÉRLETVÁSÁRLÁSOK:

1. Sunny Card

2. Pyhrn-Priel SeasonCard (HIWU)

3. Pyhrn-Priel SeasonCard

A Magyar Sí Szövetség egyedi megállapodás keretein belül lehetőségük nyílik sporttársainknak kedvezményes áron napi, több napi síjegyet, a helyi pályákra régiós szezonbérletet vásárolni, valamint a rendkívül kedvező árú és kondíciójú Sunny Card síbérlet kedvezményes áron való megvásárlására 2012. november 30-ig.

A SUNNY CARD bérlet nemcsak a jövőben a legtöbb szövetségi rendezésű verseny helyszíneire (Hinterstoder és Wurzeralm síterepeire) érvényes, hanem a magyarok között méltán népszerű Hochkarra is, valamint még a következő sípályákra: Kasberg, Hochficht, Heiligenblut, Kössen, Patscherkofel, Lackenhof/Ötscher.

Ezen szezonbérletek kedvezményes elővásárlási időpontja a Magyar Sí Szövetségen keresztül 2012. november 29-ig lehetséges. Részleteket a Sunny Cardról és a kitöltendő formulákról az alábbi linken keresztül találtok, vagy forduljatok a szövetség munkatársaihoz.

A kedvezményes szezonbérleteket így 2012. november 29-ig lehet a szövetségnél befizetni, a bérleteket pedig december 1-től lehet a szövetségben átvenni.

Árak és további részletek a bérletekkel kapcsolatban

További információ a síszövetség oldalára kattintva található.
KOMMENTEK

Szállástipp
Alprima Aparthotel Hinterstoder
Új 2-8 fős Alprima Aparthotel apartmanok Hinterstoder kiskabinos liftjétől 500 méterre találhatók. 250 m²-es wellness részleg szaunákkal és pihenőszobákkal, zsemleszerviz, gyermek játszószoba, mosókonyha gondoskodik a vendégek kényelméről.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.