Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Svindal, Fenninger, Vonn: felépülnek a sérültek

2016.08.26. Bata Attila

Már csak két hónap és elkezdődik az alpesi síelők világkupa sorozata az osztrák Sölden gleccserén. Jó hírek érkeznek a tavalyi szezon hiányzóiról és sérültjeiről. A címben említett három világklasszis is megkezdte a felkészülést az idei szezonra, bár az még kérdéses, hogy mikor állnak először rajthoz.
A norvég Aksel Lund Svindal ma jelentette be, hogy újra kezdi az edzéseket. Facebook oldalán a sílécéhez, mint szerelméhez intézte sorait: "Nagyon sok idő eltelt, hét hónap. Ilyen sokat még sosem voltunk külön egymástól. Itt az ideje, hogy újra együtt táncoljunk. Tudom, hogy az igazi rock and rollhoz szoktál, de egyelőre kezdjük egy lassúval". Svindal az olaszországi Stelvio gleccserén tér vissza a lécekre.

Talán most írjuk le utoljára azt a nevet, hogy Anna Fenninger. Az osztrák klasszis pontosan a tavalyi söldeni verseny edzésén sérült meg és ki kellett hagynia az egész szezont. Az idén férjhez ment, tehát mostantól Anna Veith néven versenyez. A visszatérés dátuma még bizonytalan. Az biztos, hogy Anna nem utazik el az osztrák válogatott tengerentúli edzőtáboraiba, inkább az európai gleccsereken készül.



Lindsey Vonn folyamatosan tesz közzé képeket felkészüléséiről. Olyat is, ahol az edzőcucca a kutyái fogai közé került, így elég érdekes látványt nyújt edzés közben. Vonn a világkupa sorozat végén sérült meg, közel hat hónappal ezelőtt, így elszálltak az esélyei a győzelemre. Visszatérésének dátuma még nem ismert.



Nem sérült meg, de a tavalyi szezont kihagyta a szlovén Tina Maze. Arról még nincs információ, hogy az idén visszatér-e a pályákra. Ugyan feltett egy képet a közösségi oldalára, amelyből arra is lehet következtetni, hogy elkezdett edzeni, de igazából teljes a hírzárlat. Ígérete szerint a VK szezon kezdete előtt jelenti be, hogy elindul-e az idén.
KOMMENTEK
tibor.becker | 2016.09.01. 09:53
Végre kiderült, hol edz Anna Veith (Fenninger): a déltiroli Stilfser Joch-on. forrás: http://sport.orf.at/stories/2259424.../2259425/

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.