Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Svindal focizott és megsérült, bizonytalan a szezonja

2014.10.19. Bata Attila

A norvégok klasszis alpesi síelője, Aksel Lund Svindal a közösségi oldalakon jelentette be, hogy focizás közben olyan súlyosan megsérült, hogy valószínűleg az egész szezont ki kell hagynia az idén. Svindal tavaly rosszul szerepelt az olimpián, gőzerővel készült, hogy az idei szezonban javítson.
Egy ártatlannak tűnő focizás közben szakadt el a norvég síelő Achilles-ina az ausztriai Söldenben. Társaival együtt azt játszották, hogy passzolgatás közben nem eshet le a labda a földre, miközben meghúzódott és megtörtént a baj.

Azonnal kórházba szállították, és a vizsgálatok után ötperces megbeszélésen az operáció mellett döntöttek és már vitték is Svindalt a műtőbe. Jelen pillanatban még nem lehet pontosan megmondani, hogy mikor térhet vissza a sípályákra, sokan valószínűsítik, hogy ezzel véget ért az idei szezonja.

Загрузка

Shit happens. And that's exactly what's happened this time. I was out for a little run with the rest of the team in Sölden Austria. We ended the session playing around with a ball. Just holding it up in the air between us. Suddenly I felt something snap in my leg and I knew right away that something was wrong. Achilles. We went straight to the hospital in Innsbruck where I got fast and great service. They concluded the achilles was torn and after 5 minutes of talking I went straight to surgery. A real injury and extremely bad timing just as the season is about to start. But now that it's happened there's not much I can do. Now it's all about looking ahead. Nobody can say 100% sure how long the recovery will take, but I'm ready for the weeks to that are coming. I'll stay in Austria for a while before I go back to Norway and discuss further rehab with the crew at the Olympic Center in Oslo. Like I said. Shit happens!

Посмотреть на Instagram



Svindal egyszer már kénytelen volt egy teljes szezont kihagyni, amikor a szezon elején bukott egy észak-amerikai versenyen.

A mostani szezonra kettőzött erővel készült, hiszen az idei olimpián önmagához képest gyengén szerepelt, csak negyedik, hetedik és nyolcadik helyeket szerzett. Az idén nemcsak a világkupából esik ki, hanem a februári világbajnokságról is. 
KOMMENTEK
vasssy | 2014.10.20. 00:10
Mindig mondtam, hogy a foci veszélyes...
zjuhasz | 2014.10.22. 08:07
hogy mondja, shit... Akkor idén Hirscher könyedén nyeri az összetettet. Pedig nagyon várom már, hogy ismét gyorssíző nyerjen.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.