Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szépség és sí: Marie-Michéle Gagnon a Lange lány

2014.12.16. Bata Attila

Eldőlt, hogy ki lesz az ismert sportszergyártó ikonja a következő évre. A választás ezúttal a kanadaiak síelőjére esett. El is készültek róla az ilyenkor szokásos promóciós fotók. Érdekes irányba tart a világ, a korábbi fürdőruhás vagy provokatív képek után, idén tetőtől-talpig Macskanő ruhába öltöztették Gagnon-t.
Lange lánynak lenni mindig jópofa dolog volt. Csinos, jó alakú síelő hölgyek pózoltak az elmúlt évek poszterein, gyakran fürdőruhában vagy csak egy szál síbakancsban. Érdemes felsorolni, hogy 2007-tól kik szerepeltek a sportszergyár kampányában: Julia Mancuso (2007), Resi Stiegler (2008), Maria Höfl-Riesch (2009), Manuela Mölgg (2010), Dominique Gisin (2011), Federica Brignone (2012), Lara Gut (2013) és Tina Maze (2014).

A következő év Lange ikonja a kanadai Marie-Michéle Gagnon lett. A 26 éves síelő már hat éve szerepel a világkupa sorozatban, ahol eddig egy győzelmet aratott 2014 januárjában a Zauchensee-ben rendezett kombinációs versenyben. Emellett van még két dobogós helyezése is.

Gagnon-t szépen beöltöztették, végül is a filmekből ismert Macskanő ruháját adták rá.

Így készült ...
Az idén először a Lange bevezette, hogy a hölgyek helyett akár férfiak is lehetnek a cég reklámarcai. Ezzel együtt a Lange lány kifejezést is átnevezték Lange ikonra. Azonban hiába lehetett férfiakra is szavazni, mégis egy hölgy lett idén is, immáron a Lange ikon. 
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.