Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szilveszteri hangulatú kishírek a nagyvilágból (1. rész)

2011.12.30. Bata Attila

Szilveszteri hangulatú kishírek a nagyvilágból (1. rész) A szilveszteri bulik előtt következzen néhány nehezen hihető hír, amely időközben különböző okok miatt kimaradt. Amerikában már csak marihuánával mennek síelni a fiatalok, egy francia síelő alatt beszakadt a folyó jege, és megmutatjuk, hogy kell poénosan búcsúzni, ha valaki abbahagyja a síelést.

Mit vigyünk magunkkal síútra? Ez nincs a tételes listán

Portálunk egyik legtöbbet kommentált írása a pakolási lista. Ezt nem nagyon olvasta körülbelül 250 amerikai fiatal, akiket a rendőrök egy parkolóban kaptak el. A közeli bolt eladója hívta a rendőröket, hogy ötbusznyi fiatal kábítószert szív a boltja előtt. A rendőrök átkutatták a fiatalok csomagjait, de ennyi kábítószert és alkoholt még ők sem láttak egy helyen. Az összegyűjtött kábítószer két hatalmas konyhai szemeteszsákban is alig fért el.

A hivatalosan kísérőkkel utazó fiatalok között senki sem tűnt húszévesnél idősebbnek. Végül is megszületett az alku, a fiatalok beszolgáltatták a bepakolt anyagot, így nem kellett a következő éjszakákat a dutyiban tölteniük, és mehettek síelni. Ettől a rendőrök is megnyugodtak, hiszen a közeli fiatalkorúak intézetében húsz fiatalt tudtak volna összesen bezárni egy éjszakára.

Freeride végén fürdés a folyóban, beszakadt a jég

Volt olyan síelő, aki karácsony előtt egy kis hideg vizes lubickolással zárta a pályán kívüli síelést. Egy 30 éves férfi Alpe d’Huez síterepén próbált átcsúszni a befagyott folyó jegén, ahol a szél komolyabb mennyiségű havat hordott össze. Természetesen, a jég beszakadt a mély hegyi folyó felett, így a szerencsétlen síelő hamar a kétfokos vízben találta magát. A vizes ruhájának súlya visszahúzta, így nem tudott kimászni a vízből, körülbelül negyedóráig kellett erőlködnie, hogy legalább a fejét a víz felett tartsa. Barátai nem mertek közelebb menni hozzá a vékony jégen, így a kiérkező hegyimentők és csendőrök szedték ki a síelőt a folyóból.

Viszlát Sarah!

Tizenöt év síelés és 186 verseny után visszavonult az amerikai Sarah Schleper. Utolsó futama emlékezetesre sikeredett. Természetesen, a már védjegyévé vált ordítással indított, majd egy vagány ruhában tudta le a pályát, a végén már hároméves kisfiával a karjaiban. Visszavonulásával egy újabb színes egyéniségét vesztette el a versenysport.

Emlékezetes búcsú a lienzi pályán
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.