Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szlovák gasztronómia hét kezdődött a Gerbeaud-ban

2012.07.10. sielok.hu

Szlovák gasztronómia hét kezdődött a Gerbeaud-ban Különleges szlovák ízekkel - úgy mint szarvasragu knédlivel, juhtúrós derelye, füstölt hússal töltött burgonyagombóc, palacsintatésztában sült alma, stb - várja a Gerbaud sörház ezen a héten vendégeit. A Szlovák Idegenforgalmi Hivatal ötödszörre rendezi meg a szlovák gasztronómiai hetet Budapest belvárosában.
A gasztronómiai hét július 9-i megnyitóján Peter Weiss, Szlovákia budapesti nagykövete, valamint Sonja Jelinkova, a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal magyarországi képviselője köszöntötte a meghívott turisztikai szakembereket és újságírókat.

A magas-tátrai Hotel Bellevue konyhafőnöke és csapata a szlovák konyha remekeivel várja a magyar ínyenceket és mindenkit, aki kíváncsi szomszédunk ízvilágára és konyhakultúrájára egy héten át: 2012. július 9-től 14-ig, naponta 12 órától este 23 óráig.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.