Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szuperszerda és Extrapéntek Eplényben!

2016.01.05. Intersport Síaréna

Ezen a héten két alkalommal is rendeznek kedvezményes éjszakába nyúló csúszást a Nordica Síarénában. Szerdán és pénteken egészen este tízig tart nyitva a pálya, ráadásként 40% kedvezménnyel síelhetünk este hat óra után.
Nyitás óta éjszakánként megállás nélkül hóágyúzták a lejtőket Eplényben. Holle Anyó is rásegített kb 10 centivel, rengeteg hó van a lejtőkön. Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 7-es és a tanulópályák alul. Ezeken a pályákon sötétedés után is csúszhatunk.

Szerdán és pénteken kedvezményes esti síelést tartanak. Ilyenkor 22:00-ig tart nyitva a pálya, az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre pedig 40% kedvezményt adnak. A vendégeket a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó repíti fel a hegytetőre, de a csákányosokat is használhatjuk. Ez az egyedülálló lehetőség alkalmat nyit arra, hogy munka után síeléssel vezessük le megmaradó energiánkat. Elég munka után elindulni és éjfélkor már otthon is lehetünk.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.