Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tarvisio: beindult az esti síelés

2018.01.08. Bata Attila

Az osztrák határhoz közeli olasz Tarvisio síterepének egyik kedvenc fotótémája a Monte Santo di Lussari hegy. A környék nappal és éjszaka is csodás látványt nyújt. A hegy aljában januártól ismét lehet este, kivilágított pályán síelni, egészen este 11-ig!
A hegytető nappal
A hegytető nappal
A "Di Pampero" nemcsak Tarvisio, hanem az egész környék (Friuli) egyik legszebb és legizgalmasabb pályája. Az ínyencek minden évben várják azt a pillanatot, amikor tovább lehet fokozni a hangulatot, vagyis megkezdődik az esti síelés.

Január 2-án már eljött ez a pillanat is, ezentúl minden kedden és pénteken lehet kivilágított pályán síelni. A pálya tetejére a nyolcszemélyes kabinos lifttel lehet eljutni. A kivilágított rész (kb. 2 kilométer hosszú és 500 méter szintkülönbség) a lift középállomásánál kezdődik, itt kell kiszállni a síeléshez. A lift felső állomásánál vendéglők várják a síelő és gyalogos vendégeket.

Az esti járat a tervek szerint március 9-ig közlekedik, kedden és pénteken. Az esti sífelvonózás 20 euróba kerül. Többnapos bérlet mellé 15 eurós kiegészítő jegy váltható. Csak gyalogos jegy, egyszeri oda-vissza útra 7 euró.
KOMMENTEK

Szállástipp
Haus Im Hochtal
Haus im Hochtal 3 háziállatmentes, szépen berendezett, modern 4 fős apartmant kínál a karintiai Bad Bleibergben.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.