Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kis síterepek Tátrai Mini Sírégiót alapítottak

2008.12.09. Bata Attila

Kis síterepek Tátrai Mini Sírégiót alapítottak Három apró, magas-tátrai síterep jelentette be, hogy az idei szezontól egységesen elfogadják egymás bérleteit saját pályáikon, így a közös bérlettel síelhető pályák száma 14-re, a pályák hossza pedig összesen 6400 méterre emelkedik.
Tátrai Mini Sírégió néven egyesíti erőit három külön gazdálkodást folytató magas-tátrai síterep. A három síterepből kettő a Lopušná-völgyben található, a harmadik pedig a Snowpark Lučivná, amely körülbelül egy kilométerre található Svit településtől. Itt négy darab Tátrapoma húzólift található, összesen 800 fő/órás kapacitással. Síkölcsönző, síiskola, étterem, és snowtubing található az inkább kezdők részére alkalmas síterepen. A napijegy 550 korona a felnőttek, és 380 korona a gyermekek részére.

A haladóbbaknak inkább a Lopušná-völgy - Ski center ajánlható. A harmadik helyen, a Lopušná-völgy Ski Chem terepén öt húzólift összesen 2400 főt tud szállítani óránként, a síterep szolgáltatásai megegyeznek az előbb említett Snowpark Lučivná lehetőségeivel. Ezen felül bizonyos napokon esti síelés is lehetséges.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.