Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

45. születésnapját ünnepli a londoni Sí és Snowboard Fesztivál

2018.10.16. sielok.hu

A Telegraph Sí & Snowboard Fesztivál 45. évfordulója alkalmából megújult, új helyszínen és új attrakciókkal várja vendégeit. A rendezvény 2018. október 25. és 28. között kerül megrendezésre a londoni Battersea Parkban.
Öt évvel ezelőtt rendezték meg az utolsó Hó-Show vásárt Budapesten. Huszonhárom év után megszűnt a téli sportok magyarországi rendezvénye. Nagy-Britanniában még mindig tartja magát a britek Hó-Show-ja, a Sí és Snowboard Fesztivál. Az idén már 45. alkalommal rendezik meg.

Persze Londonban azért könnyebb egy érdekes és rentábilis rendezvényt megrendezni, hiszen a brit síelőkre szinte a világ összes síterepe lecsapna. Bár a britek rendelkeznek síterepekkel, de ezek nyomába sem érnek az alpesi síterepeknek, és a népszerűségüket az sem segíti, hogy Londonból szinte egyszerűbb eljutni a legjobb francia síterepekre, mint a skót pályákra.

A 2017-es rendezvény rövid videója
Ezen felül az országban népszerűek a fedett sípályák. Egy becslés szerint az idén kb. 6 millió brit síel, amely hatalmas piac a téli sportok szolgáltatóinak. Így nem csoda, hogy az Alpok nagyobb síterepei mellett, az észak-amerikai, japán és koreai kiállítók is képviselik magukat. A környékünkről a szlovénok is megjelennek a kiállítók között.

De nemcsak a síterepek, az utazási irodák, hanem a sportáruházak, a sportszergyártók, a szállások és egyéb síeléshez kacsolódó vállalkozások is próbálják meggyőzni a jó célközönségnek számító brit síelőket. Európában, a németek után a britek keresik fel legnagyobb számban a síterepeket. Bár viselkedéseikről néha vad történeteket hallunk, de szeretnek költeni a síelés alatt, amely fontos szempont a síterepeknek.

A négynapos fesztiválon változatos programokkal várják a látogatókat, a szervezők igyekeznek valamit nyújtani a 25 fontos (kb. 10 ezer forint) helyszíni belépők áráért. Versenyek, bemutatók, hírességek, apres ski bulik, szánhúzó kutyák, koncertek, falmászás, gyerekprogramok, tanácsadás, lavinatábor és még felsorolni is nehéz mi minden várható csütörtöktől vasárnapig.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.