Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szezonnyitó bikinis síelés Tignes gleccserén

2009.06.25. Bata Attila

Szezonnyitó bikinis síelés Tignes gleccserén Az elmúlt hétvégén ismét kinyitott Tignes, az egyik legnépszerűbb francia síterep gleccsere. A Grande Motte gleccser megnyitója természetesen valami szokatlannal is megpróbálta a nyár közepén odacsábítani a síelőket és deszkásokat, így szlalom versenyt hirdettek kizárólag bikiniben, vagy shortban.
Az időjárási előrejelzések a bikinis versenyzők szempontjából valamivel kedvezőbben alakultak a vártnál, habár kérdéses, hogy a verseny napján mért kilenc fok és a hó minőségének jobban használó nulla fokhoz közeli hőmérséklet között mekkora különbség lehet egy szál bikiniben? A szervezők természetesen nem bízták a véletlenre a dolgot, ezért néhány dublőrt is felfogadtak, akik ruha nélkül is jól néznek ki, le is tudnak csúszni a nem túl nehéz pályán, és kibírják a tíz fok alatti hideget is.

Természetesen a síterep ezentúl naponta nyitva tart, 20 kilométernyi sípálya várja a síelőket reggel 7:15 és délután 1 óra között. A gleccseren 12 lift üzemel, és ha a hóviszonyok is megengedik, akkor 750 méter szintkülönbséget is lehet síelni.

Íme a nyitónapról készült videó:

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.