Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tulcsik Melinda dobogós lett a Siketek Európa Kupáján

2013.01.21.

Tulcsik Melinda dobogós lett a Siketek Európa Kupáján Szép magyar sikerrel indult a Hallássérültek Európa Kupa sorozatversenye. Az Innerkremsben megrendezett óriás-műlesikló futamon Tulcsik Melinda a Síoktatók Magyarországi Szövetségének versenyzője 3. helyezést ért el a felnőttek között.
Melinda az elmúlt évben kezdett el versenyezni, amikor tudomására jutott, hogy a hallássérültek részére külön Európa Kupa-sorozatot rendeznek. Tavaly Davosban a 11. helyezést érte el, ezzel a középmezőnyben végzett óriás-műlesiklásban. Ekkor született meg az elhatározás benne, hogy ebben a szezonban elindul a Deaf Europa Cup mindhárom versenyén és az idén először megrendezésre kerülő Világbajnokságon.

Tulcsik Melinda a dobogón
Tulcsik Melinda a dobogón
A versenyekre való felkészülés érdekében Melinda nyáron és ősszel minden szabadidejét különböző edzésekkel (hosszútávú futás, úszás, edzőtermi erősítés) töltötte. Decembertől indultak sítechnikai edzései az ausztriai Hinterstoderben edzője, dr. Egri Katalin ISIA kártyás Síoktató**** közreműködésével és támogatásával.

A következő verseny február első napjaiban az olaszországi Chiesa Valmalencoban lesz, február 23-tól pedig a Világbajnokságon szurkolhatunk neki. Melinda ezeken a versenyeken végre már igazi versenyfelszereléssel indulhat a Tandtsportnak köszönhetően, ami Head léceket és Leki botot biztosított a részére. A további versenyeken való részvétel nagyban függ attól, hogy sikerül-e a versenyek utazási, szállás-, és liftjegyköltségeihez támogatót találni.
KOMMENTEK
vmate | 2013.01.21. 18:42
Gratulálok!
cannibale | 2013.01.22. 14:12
Sok sikert és még több szponzort! :)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.