Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tulcsik Melinda ezüstös olasz hétvégéje

2013.02.14. sielok.hu

Tulcsik Melinda ezüstös olasz hétvégéje Ismét szép eredmény született a Hallássérültek Európa Kupáján. Az olaszországi Chiesa in Valmalencoban Tulcsik Melinda, a Síoktatók Magyarországi Szövetségének versenyzője három számban is második helyezést ért el.
Melinda az óriásműlesiklás mellett most először indulhatott szuper-óriásműlesiklásban, amit szintén biztos lesiklással teljesített. A harmadik ezüstérmet a szlalom első futama és a szuper-óriásműlesiklás alapján számolt kombinációban szerezte meg. Az eredményes szerepléshez hozzájárult a TandTsport-tól kapott Head léc is, melyet a Bartus Sportszerviz készített elő a versenyre. Melinda edzőjével, Egri Katival már az újabb megmérettetésre, a németországi Nesselwangban megrendezésre kerülő Hallássérültek Világbajnokságára készülnek.

Melinda az ezüstérmeivel
Melinda az ezüstérmeivel
Az elmúlt hétvégén az Európa Kupa sorozat legeredményesebb versenyzőjével, a horvát Rea Hraskival előre egyeztetett 3 napos edzésen vett részt Innerkremsben. A véletlen egybeesésnek köszönhetően a lányok egy pályán edzhettek a schladmingi VB francia, svéd, japán, horvát és osztrák versenyzőivel, akik korán reggeltől rótták a meneteket a versenyszerű körülményeknek megfelelően előkészített óriás-, és szlalompályákban.

KOMMENTEK
vmate | 2013.02.14. 15:47
Gratulálok!
Soma | 2013.02.14. 18:46
Melinda gratulálok és természetesen Katinak is. Hiába, nem véletlenül edzettünk együtt :)

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.