Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ukrán milliárdos megabulijától volt hangos a 3-völgy

2010.12.24. Bata Attila

Ukrán milliárdos megabulijától volt hangos a 3-völgy Közelednek az ünnepek, az évvége, ilyenkor mi is bulvárosabb hangot ütünk meg. A franciaországi Három-völgyben található Courchevel hagyományosan az egykori szovjet birodalom "kőgazdag" vállalkozóinak játszótere. Egy ukrán milliárdos partija a múlt héten mindenen túltett.
Courchevel külön világ az európai síterepek között. Gazdagok és celebek síterepe. A saját repülőtéren kívül 11 darab ötcsillagos szálloda és 3 Michelin csillagos vendéglő található a hegyoldalban. Az itt valaha síelt hírességek, valamint befolyásos emberek felsorolása túl hosszú lenne ebben a cikkben.

A héten a nagyobb havazáson kívül, egy ukrán milliárdos, Victor Pincsuk bulija okozott lavinaszerű felfordulást. Az ötmillió euróba (1,4 milliárd Ft) került buli a franciák szerint már túlment a jó ízlés határain is.

Bár ezúttal jóval kevesebb szivárgott ki a sajtó felé, mint a korábbi bulikról, a szállodai alkalmazottak készek voltak egy-két titkot megosztani. Most nem szállították Moszkvából külön géppel az örömlányokat, mint korábban, ez egy komolyabb buli volt, hiszen Pincsuk az 50. születésnapját ünnepelte a síterepen. Az ukrán vállalkozót otthonában csak „fémkirályként” ismerik vállalkozásai miatt, de ez mellett csinos kis médiabirodalma is van hat tévéadóval és három újsággal. Politikailag sem áll rosszul, a korábbi ukrán elnök, Leonyid Kucsma lányát vette el korábban. Vagyonát majdnem 2 milliárd fontra becsülik (kb. 655 milliárd Ft), az amerikai Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb embere közé választotta.

Barátainak listája végtelen, akik közül a születésnapi bulin állítólag megjelent Elton John, Paul McCartney és Bill Clinton is. A 300 vendég tiszteletére egyenesen Kanadából érkezett az ünnepi menü, amelyet természetesen egy sztárszakács készített el. Az est meglepetése, a szintén születésnapos, Christina Aguilera volt, aki 30. születésnapját ünnepelte az Alpokban, és külön koncertet adott a milliárdosnak.

Christina Aguilera és új barátja pezsgős lovasszánozása a Három-völgyben (mrpaparazzi.com)
Christina Aguilera és új barátja pezsgős lovasszánozása a Három-völgyben (mrpaparazzi.com)
A francia sajtó nem kímélte a költekező bulit, gusztustalannak tartották, hogy valaki ennyit költ, mikor a francia családok nagy részének még ajándékra sincs pénze. Szobalányokat idéztek, akik rabszolgaként dolgoznak a megélhetésükért, ”ezek” meg két kézzel szórják a pénzt. Ezzel szemben a síterep idegenforgalmi hivatala védelmébe vette a bulit, amely bevételt jelentett a környéknek, és bebizonyította, hogy a síterep továbbra is a minőségi szolgáltatásairól híres. Különben is ez egy magán rendezvény volt, ha nem itt, akkor Svájcban vagy Ausztriában hagyták volna a vendégek ezt a sok pénzt.
KOMMENTEK
huligan | 2010.12.24. 19:14
Teljesen korrekt! Akinek van pénze, költse! Boldog Karácsonyt!
Szab | 2010.12.25. 23:30
Szerintem jó volt, bár a kaja kicsit kevés volt az ízlésemhez, elment. Paul-al jót buliztunk, egész jól pengeti a húrokat amikor becsiccsent. :)

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.