Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Val Thorens: túl durva volt a síelés utáni buli

2015.03.05. Bata Attila

Túlságosan eldurvultak a síelés utáni bulik a francia síterep, Val Thorens, egyik felkapott bárjában. A síterep nem nézhette tétlenül a hely lezüllését, ezért korlátozza a bár működését ebben a hónapban. Márciusban nem lesznek DJ-k és csak azok mehetnek bulizni, akik sílécen közelítik meg a szórakozóhelyet.
Folie Douce a Francia-Alpok legendás szórakozóhelye. Öt síterepen (Megeve, Meribel, Val d'Isere, Val Thorens és Alpe d'Huez) idézik meg az ibizai parti hangulatot 2000 méter magasságban. Ezeken a helyeken rendszerint tombol az élet síelés után, de márciusban a Val Thorens-i bár egy kicsit halkabb lesz a szokásosnál.

Bár konkrét esetekről senki sem beszél, a helyi Folie Douce közleményben tudatta, hogy a múlt héten túl sokan részegedtek le, és eldurvultak a dolgok. Ez a viselkedés nem méltó a szórakozóhelyhez és a hegyekhez, itt illik tiszteletben tartani a természetet és vigyázni mások biztonságára.

Folie Douce Val d'Isere-ben
A síterep „büntetése”, hogy márciusban nem léphetnek fel a DJ-k, valamint gyalogosan nem lehet megközelíteni a helyet. Eddig a gyalogosok is felmehettek szórakozni az ülőlifttel, ez a lehetőség márciusban megszűnik, csak síléccel vagy snowboarddal lehet odacsúszni.
KOMMENTEK
csabor | 2015.03.05. 00:12
Sokaknak nem elég az a kikapcsolódás amit a síelés nyújt. Teljes "resetre" vágynak. Ez már nem kikapcsolódás, természetimádat, hanem totális üzlet. S az ilyen üzlet mindig kitermeli azokat a tényezőket, amelyek végül akadályozzák magát az üzletet. Minden síterepnek el kell dönteni milyen irányban megy tovább.
Fidosan | 2015.03.05. 04:07
Valamiért ott jobban elszabadulnak a dolgok talán mert az a fiatalok célpontja, Val Thorens igazi "bulis" része a 3 völgynek, a Malaysia-ban szokott folytatódni a hegyen elkezdett dáridó, volt amikor félmeztelen lányok kergetőztek hógolyóval a bejáratnál... nem mintha bántam volna... :) :D érdekes a Meribeli Folie nyugisabb, idén ott voltunk többet, kevesebb volt a részeg, mondjuk ami mellette lejön piros mikor délutánra jó jeges, buckás klasszisokkal nagyobb kihívás részegen mint a Val Thorensi dizsiből a faluba levezető libalegelő :D
MakrayAdam | 2015.03.09. 22:44
Kedves Csabor!

Menj el először egy Folie Douce-ba, utána megváltozik a véleményed. Ez az egyik legigényesebb magas szórakozóhely-lánc.

Ausztriára jellemző az extra igénytelen zenével tartkított Apres Ski, nem itt nálunk a francia Alpokban...

Ádám
Máté Balázs | 2015.03.10. 05:24
Te mit tartasz igényes zenének Ádám? 😃

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.