Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Világkupa-futam a Semmeringen

2004.12.20.

Világkupa-futam a Semmeringen A 2004/2005-ös síszezonban immár hagyományszerűen, sokadszor kapta meg a Semmering-Hirschenkogel síterület a női óriásszlalom és szlalom világkupa verseny rendezési jogát. Az óriásszlalom két időfutama december 28-án 10, és 13 órakor kerül megrendezésre.
A szlalomverseny érdekessége, hogy a két időfutamot világított pályán rendezik, az esti órákban (15:15, 18:30), ami tovább emeli a verseny hangulatát. A versenyen kívül számos nagyszerű program várja a nézőket, mint például a számos élő koncert és nyereményjáték. A részletes program www.wsv-semmering.at címen olvasható.

A versenyekre a napijegy ára: 13 euró, a jegyek elővételben a semmeringi, gloggnitzi, és aspangi Raiffeisen bankfiókokban, és a semmeringi világkupa irodában vásárolhatóak meg. Természetesen a verseny a nagy érdeklődés miatt ismét torlódást okoz a Semmering-hágó utjain, ahol ideiglenes parkolók kerülnek kialakításra az út szélén, ahonnan rendszeres buszjárat szállítja az érdeklődőket a helyszínre. Aki ezeken a napokon tervez utazást a Semmering-hágón keresztül, az számítson a lassabb haladásra, és amennyiben nem a versenyre igyekszik, használja az új Semmering-alagutat.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Cafe-Pension s`Platzl csillagcsillag
A panzió Spital am Semmering település főutcáján fekszik, közúton mindössze 450 m-re Stuhleck sípályáitól. A ház aljában kávézó, míg a felső részén 2, illetve 2+1 ágyas szobák, illetve egy 6 fős apartman található. Ellátás: reggeli, vacsora. Parkoló, Wi-Fi, sítároló, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel am Semmering csillagcsillagcsillag
Semmering - Zauberberg sípályái mellett, Stuhlecktől pedig kb. 6 km-re található ez a 3 csillagos szálloda. Wellness: medence, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Gesslbauer
45 ágyas családi fogadó nagyjából félúton Semmering-Stuhleck (2,5 km) és Semmering-Hirschenkogel (3 km) között. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelivel, szauna, pihenőterem és sószoba.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.