Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vírusvideó lett a montreali havas karambolokból

2016.12.07. Bata Attila

Nem kellett sok, körülbelül 5-10 cm hó hullott hétfő reggelre a kanadai városban. Az időzítés azonban ennél rosszabb nem is lehetett volna, pont a hétfő reggeli csúcsforgalomban. Az egyik szemtanú videója a balesetekről hihetetlenül népszerű lett az interneten, az egész világ ezen csodálkozik.
A hó mennyisége azért nem olyan szokatlan errefelé, hogy emiatt törnék magukat az autósok. A gond az volt, hogy éjszakára ugyan lehűlt a levegő a havazáshoz, azonban az utca burkolata még nem. Ennek következtében a lehullott hó szinte azonnal megolvadt, majd a hidegben visszafagyott, és korcsolyapályává változtatta a videóban látható kereszteződést.

William Shepherd készítette a fenti videót, amelyet az első 24 óra alatt 20 millióan láttak, most már 24 milliónál tart csak a Facebook oldalán, ahol először közzétette. Azóta természetesen több helyre is felkerült, így már lehetetlen követni, hogy máshol mennyien látták. Igazi vírusvideó vált belőle.

A baleset statisztikája szerint 14 gépjármű ütközött egymásnak (nem egyszerre!) az eltelt időszakban, köztük két busz, egy rendőrjárőr és egy útfenntartó autó.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.