Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hírek rovat

Szlovéniába visszatért a tél, Maribor kinyit a hétvégére

2024.04.25. Bata Attila
Továbbra is megbízhatóan szállítja a meglepetéseket a szeszélyes április. Ezúttal Szlovéniában döntöttek a frissen érkezett havazás után, hogy ismét beindítják a lifteket. Ezúttal Maribor-Pohorje várja a síelőket, akik elmondhatják, hogy április utolsó hétvégéjén is tudtak a helyi pályán síelni.

Hirscher ismét versenyez, de már holland színekben

2024.04.24. Bata Attila
Meglepő bejelentést tett az osztrákok közel öt éve visszavonult síelője. Marcel Hirscher visszatér a versenyzéshez, azonban ezúttal már nem az osztrákok mezében, hanem édesanyja szülőhazájának, Hollandia színeiben.

Osztrák gleccserek: 3-5 méteres hó és további havazások

2024.04.23. Stánicz Balázs
Csaknem másfél hete tél van az osztrák hegyekben, sokszor az 1000 méter alatti völgyekben is havazik. Karintiában ismét havazott Villachban és Klagenfurtban. A gleccsereket 3-5 méteres hó fedi.

Támad a tél! Április végi síelés Toszkánában?

2024.04.22. Bata Attila
Ahogy mondani szokták, az április végi havazás nem szokatlan, de azért nem is megszokott dolog. Különösen mostanában, amikor az előző hetekben melegrekordok dőltek meg, és most olyan helyeken is havazik, ahol az idei szezon nem kényeztett el bennünket sok hóval, mint pl. Toszkánában.

Ausztria: visszatért a tél a hegyekbe

2024.04.19. Stánicz Balázs
Egy markáns hidegfront érkezett kedden Ausztriába, ami friss havat hozott a hegyekbe, átmenetileg Salzburg és Innsbruck városában is havazott. A magasabb hegyekben a hétvégéig sok hó várható.

Összes cikk ebben a rovatban (7183)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.