Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Zauberberg nyereményjáték síbérletekért!

2012.02.24. 2013.02.19. | frissítve: 2013.02.19.

Zauberberg nyereményjáték síbérletekért! Szeretnél a hazánkhoz közel eső Semmering-Zauberberg síterepére napijegyet nyerni? Csak három kérdésre kell jó választ adni és némi szerencsével már nyerhetsz is! A síbérlet 2013. április 1-ig lesz felhasználható, a tervek szerint eddig tartanak nyitva a "varázshegy"-re keresztelt pályarendszer lejtői!
A játék lezárult, a szerencsés nyertesek:
  • Barta György
  • Köves Beatrix
  • Pásztor Balázs
Gratulálunk, nyereményük fejenként 1 db Semmering Zauberberg síbérlet, melyet a 2012/13-as síszezonban használhatnak fel! A nyerteseket e-mailben értesítettük!

A kérdések a következőek voltak:

1. Hány éjszakai sípálya található Zauberbergen?
a. 4
b. 6 (helyes válasz)
c. 8

2. Hogy hívják az Aprés Ski Bárt?
a. JohannesBAR
b. SememringBAR
c. ZauberBAR (helyes válasz)

3. Hány óráig lehet síelni csütörtöktől-szombatig, esténként?
a. 22:00 óráig (helyes válasz)
b. 23:00 óráig
c. 21:00 óráig

Segítséget a válaszokhoz az alábbi szövegben kaphattok:

Rengeteg hó a Zau[:ber:]g Semmeringen – megújult a sí kölcsönző, az árak viszont a két évvel ezelőttiek maradtak

Felejthetetlen élmények várják a téli sportok szerelmeseit a Zau[:ber:]g Semmeringen: naponta 6 éjszakai pálya, különleges szánkózási lehetőségek, gyönyörűen karbantartott sípályák, garantáltan hófedte síterep, Après Ski szórakozóhely és Johanneshütte fogadja a sportolni vágyókat. Figyelem: A liftkártya árak nem emelkedtek! Megnyílt a high-tech stílusban átalakított síkölcsönző és a szerviz.

Téli sportok éjjel nappal
A kezdő és haladó sportolók, családok, snowboardosok carvingosok éjjel és nappal élvezhetik a szabad levegőn végzett téli sportolás szépségét a Zau[:ber:]g Semmering piros, kék és fekete pályáin. A lesiklópályák kínálata - az enyhe meredekségnek köszönhetően - a családi pályáktól a FIS-Világkupa Panoráma Pályán keresztül a vakmerő síelőknek kialakított Freeride Area-ig (keleti lejtő) terjed. A tökéletesen gondozott pályák carvingozásra csábítanak, a Semmering-Rax-Schneeberg panorámája pedig egyszerűen ámulatba ejtő. Egyedülálló a Zau[:ber:]g Semmering 6 éjszakai pályája, melyeket a 18 órai nyitás előtt minden egyes nap frissen előkészítenek, és amely világkupákhoz méltó megvilágításukkal feledhetetlen esti síelést szavatolnak. Áremelkedés – nem, köszönjük!
Az idén is folytatjuk a korábbi években már jól bevált árképzésünket. A „Síelés túl drága, nem engedhetjük meg magunknak!” tévhit eloszlatására a 2012/13-as téli szezonban most az "Áremelkedés – nem, köszönjük!" mottót választottuk. A jegyáraink így idén sem emelkedtek. A Zau[:ber:]g Semmering ezzel is példát szeretne mutatni. emellett folytatjuk különleges akciós napjainkat is, melyeken a liftkártyákat kedvezményes áron kínáljuk.

Sí kölcsönző és szerviz – Megnyílt
A sí kölcsönző és szerviz új helyre költöztetésével vendégeink régi vágyát teljesítettük. Létrehoztunk egy újszerű sporteszköz kölcsönzési, szervizelési és eladási formát, majd megteremtettük az ehhez szükséges technikai feltételeket és kialakítottuk a megfelelő helyiségeket valamint egy weboldalt.
A 2012/13 időszaktól fogva így a kölcsönzési rendünk teljes egészében átalakult: vendégeink többnyelvű érintőképernyős program vagy internetes jegy segítségével jelentkezhetnek be a kölcsönzőbe, vagy a szervizbe, A kiválasztott sporteszközök a program segítségével a későbbiekben még szabadon megváltoztathatóak, ill. bővíthetőek. A vendégeinknek lehetőségük van az eszközök kikölcsönzésére, szervizbe adásra, illetőleg meg is vásárolhatják azokat – és legfőképpen mindent egy helyen, egyszerre intézve. A legmodernebb kölcsönzéstechnika és a befogadóképességünk növelése által a kölcsönzési idő jelentősen felgyorsul. A sí és snowboard szervizünket is átalakítottuk: sílécünk vagy snowboardunk szervizbe adása után elfogyaszthatunk egy italt, vagy harapnivalót, nézelődhetünk egyet a boltban, s közben akár figyelhetjük is elkészült-e már a látványszervizben leadott sporteszközünk. A szervizműhely a munkafolyamatokat teljesen automatizált gépek segítségével végzi.

A Sportház felkeresése során vendégeinknek lehetőségük van teljes körű multimédiás szolgáltatások igénybevételére is: tájékoztatódhatnak az időjárásról, a pályák állapotáról, a liftről, a síiskolákról, vagy akár a környék gasztronómiai ajánlatairól, rendezvényeiről is.

Mit hoz a majd a jövő? - kérdezhetik, de a fenti fejlesztések már előrevetítik a jövőképünket is. Szeretnénk az "One-Stop-Shop" -ban szolgáltatási ajánlatainkat tovább bővíteni, hogy vendégeink liftkártyát, gasztronómia vagy szállás lehetőségeket, masszázst, vagy akár taxit is rendelhessenek. Érkezéskor csak az internetes foglalásunkról kapott megerősítését kell majd a Check-In pultnál felmutatni, vagy okos telefon segítségével beolvasni. Ez ma még csak a repülés világából lehet számunkra ismerős...

Élmény szánkópálya éjjel és nappal
Páratlan szánkózási élményt nyújt fiataloknak és időseknek a 3 km hosszú és éjszaka is kivilágított Zau[:ber:]g szánkós élménypálya. A természetes kialakítású szánkópálya közvetlenül a felvonó mellől indul. Alagutakon keresztül, meseszerű építmények mentén varázslatos fényeffektek kíséretében kanyaroghatunk a pályán, felejthetetlen téli élményt szerezve az egész családnak, a tél szerelmeseinek.

Zau[:ber:]g Semmering rendezvények
Minden a hölgyek körül forog 2013 február 21-én az Eybl Női Sínapon, a snowboardosok és a freestyle síelők pedig 2013 március 3-án mérhetik össze tudásukat a Raiffeisen Club Eastcup Slopestyle Contest rendezvényen, ahol megválasztják Alsó Ausztria és Bécs tartományi síbajnokát is. A szezont a március 16-én megrendezendő 3. White Down gyorsasági verseny zárja, melyen egy hegyikerékpáros és egy síelő/snowboardos méri össze tudását és gyorsaságát a kivilágított pályákon a Semmeringről lefelé száguldva.
  • 2013.02.16. Ö3 Pistenbully-Tour
  • 2013.02.21. Eybl Női Sínap
  • 2013.02.23. Osztrák Celeb Síverseny
  • 2013.03.03. East-Cup
  • 2013.03.16. 3. White Down
Zau[:ber:]g Semmering egy pillantásra
  • 14 km nappali pálya
  • 13 km éjszakai pálya
  • 3 km Zau[:ber:]g élmény-szánkópálya
  • Snowboard és Freeski Split-Park
  • FIS Weltcup Arena
  • Après Ski szórakozóhely: ZauberBAR
  • Johanneshütte
Nyitvatartási idő a Zau[:ber:]g Semmeringen:
Nappali nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 8.30-tól 16.00 óráig
Esti nyitva tartás: vasárnaptól szerdáig 18.00-tól 21.00 óráig, csütörtöktől szombatig 18.00-tól 22.00 óráig

Bővebb információk: www.zauberberg.at
KOMMENTEK

Szállástippek
Cafe-Pension s`Platzl csillagcsillag
A panzió Spital am Semmering település főutcáján fekszik, közúton mindössze 450 m-re Stuhleck sípályáitól. A ház aljában kávézó, míg a felső részén 2, illetve 2+1 ágyas szobák, illetve egy 6 fős apartman található. Ellátás: reggeli, vacsora. Parkoló, Wi-Fi, sítároló, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel am Semmering csillagcsillagcsillag
Semmering - Zauberberg sípályái mellett, Stuhlecktől pedig kb. 6 km-re található ez a 3 csillagos szálloda. Wellness: medence, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Gesslbauer
45 ágyas családi fogadó nagyjából félúton Semmering-Stuhleck (2,5 km) és Semmering-Hirschenkogel (3 km) között. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelivel, szauna, pihenőterem és sószoba.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.