Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ingyenes korcsolyapálya nyílt a Bálnánál

2014.12.15.

Budapest központjában, a Duna partján, a Bálna előtti teraszon nyílt meg december 13-án a város legújabb korcsolyapályája. A pálya a Fővárosi Önkormányzat jóvoltából egész télen ingyenesen használható minden látogató számára. A pálya mellett korcsolya kölcsönző is üzemel!
Budapest egyik legmodernebb és legkülönlegesebb épületében és a lenyűgöző dunai panorámában gyönyörködhetnek azok, akik kipróbálják a vadonatúj korcsolyapályát. A Bálna előtti teraszon megépült jégpálya ugyan mindössze 450 négyzetméteres (ez kb. egy iskolai tornateremnek felel meg), nagy előnye hogy bárki ingyen használhatja - időkorlátozás nélkül.

Azoknak sem kell lemondani a erről a nagyszerű téli sportról, akinek nincs korcsolyacipőjük, hiszen itt korcsolyabérlésre is van lehetőségük.
A korcsolyapályát december 13-án délelőtt 10 órakor Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes nyitotta meg.

A korcsolyapálya a Bálna nyitva tartási ideje alatt várja a látogatókat: pénteken és szombaton reggel 10:00–22:00 között, a hét többi napján 10:00–20:00-ig.

Honlap: www.balnabudapest.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.