Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szaküzletek hirdetése - Gyakori kérdések és válaszok

2007.06.01. 2016.11.16. sielok.hu | frissítve: 2016.11.16.

1. Hogyan lehet felkerülni a sielok.hu szaknévsorába?

Minden sí- és snowboardfelszerelést, télisport ruházatot árusító szaküzletet és webáruházat megjelenítünk a sielok.hu portálon. A szaknévsorunkba való bekerüléshez elegendő ezt az online adatlapot kitölteni. Ennek átfutási ideje 1-2 munkanap.

2. Miért érdemes fizetni a kiemelt hirdetésért?

A kiemelt hirdetéseket az ingyenesek fölé emeljük, ezen kívül számos plusz szolgáltatást is nyújtunk hirdetőinknek. A hirdetési csomagok jól áttekinthetők ebben a táblázatban.

3. Melyik hirdetési csomagot válasszam?

  • Az ingyenes csomag keretében csak a bolt nevét és címét tüntetjük fel.
  • Ha már rendelkezik saját weboldallal, és szeretné, hogy ezt a weboldalát megtalálják és rendszeresen látogassák a síelők, akkor érdemes minimum az alap csomagot (ára: 45.000 Ft / év) választani. Ez a csomag plusz szolgáltatásként előrehozott megjelenést + email cím + telefonszám + térkép megjelenést tartalmaz. Egy tipp: saját szerverén ellenőrizheti, hogy naponta hány látogató kattint át a sielok.hu címről, tehát mérhető a hirdetés hatékonysága.
  • Ha már rendelkezik saját weboldallal, és szeretné, hogy kiemelten sok látogatót és vásárlót közvetítsünk az üzlet felé, egyben szeretné aktuális akcióit, az üzlet kínálatát is bemutatni + hirdetésének hatását minden rovatban látványos banner megjelenéssel is fokozni, akkor válassza VIP csomagunkat (ára 90.000 Ft / év). Ezzel a listák elejére kerül és a kiemelés miatt hatásosabb lesz hirdetése. A dinamizált megjelenésnek köszönhetően aktuális akcióit bármikor frissíteni tudjuk, szezon előtt, közben és után is. A hirdetési csomagok jól áttekinthetők ebben a táblázatban.

4. Van-e lehetőség részletfizetésre?

Igen. VIP hirdetőink igény esetén a hirdetési időszak első hónapjától számítva havonta 3 részletben átutalással fizethetik ki a hirdetési díjat.

5. Hányan fogják látni a hirdetésem?

A 2000 óta üzemelő sielok.hu mára piacvezető téli portállá vált az interneten. Napi látogatottságunk a téli szezonban eléri a napi 20-30 ezer főt. A téli sportok iránt érdeklődő 500.000+ fős célcsoportot Magyarországon mindenkinél hatékonyabban érjük el. Részletes látogatottsági adatainkat megtalálja ezen az oldalon.

6. Hogyan kerülhetek feljebb a listában?

Az, hogy egy üzlet milyen pozíciót foglal el egy szaknévsor listában (pl. üzletek, kölcsönzők, szervizek, webáruházak stb) attól függ, hogy az adott szezonban milyen értékű hirdetési csomagot rendelt. A nagyobb értékű hirdetési csomagot vásárolt üzletek mindig magasabb pozícióban jelennek meg. Több azonos értékű csomagot rendelt VIP hirdető megjelenési sorrendjét egy automata véletlen generátor keveri minden letöltéskor.

7. Milyen listákba/ oldalakra kerülhetnek be egy üzlet adatai?

Minden üzletet azokban a listákban jelenítünk meg, ami tevékenységére jellemző. 13 tematikus lista létezik, ezek:
Szaküzletek, Kölcsönzők, Szervizek, Síszaküzletek, Síszervizek, Síkölcsönzők, Snowboardüzletek, Snowboardszervizek, Snowboardkölcsönzők, Télisport ruházatot árusító üzletek, Síruhajavítás, Webáruházak
Ezen kívül minden településről + budapesti kerületről külön lista + áttekintő térkép van weboldalunkon, pl. "síszervizek a 3. kerületben". Szaknévsor rovatunk több mint 500 központi adatbázisból dinamikusan generált oldalból áll.

8. Cégünk több üzlettel is rendelkezik. Milyen kedvezményes lehetőség van bolthálózat hirdetésére?

Az üzlethálózatok számára a következő kedvezményes ajánlatot dolgoztuk ki. Ha valaki két vagy három üzlettel rendelkezik, akkor 90.000 Ft-os áron VIP csomagot vásárolhat, ami tartalmazza mindkét vagy mindhárom üzlet VIP megjelenését. 3-nál több üzletet alkotó üzlethálózat esetén a hirdetési díj az üzletek száma szorozva 30.000 Ft-tal.

9. Milyen további kiemelésekre van lehetőség?

A szaknévsorban való megjelenéseken túl lehetőség van az alábbi hirdetésekre:
- Nyereményjáték
- Hírlevél hirdetés
- Facebook poszt
- Banner kampány
- Képes PR cikk címoldali kiemeléssel
Bármelyik megoldás érdekli, kérje ajánlatunkat!

10. Hogyan használhatom az Apróhirdető szolgáltatást?

Szaküzletek is feladhatnak új vagy használt termék hirdetéseket a sielok.hu apróhirdetőjében. Kereskedők, szaküzletek számára a választott hirdetési csomagtól függően 15 db (alap csomag) vagy 30 db (VIP csomag) hirdetés feladását tesszük lehetővé, melyhez a jogosultságot a regisztráció után a sielok@sielok.hu címre küldött emailben lehet igényelni.

Ha további kérdése van, akkor készséggel állunk rendelkezésére.
Kattintson ide a megjelenéshez kitöltendő adatlap letöltéséhez!

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.