Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

10 újdonság a sielok.hu-n a 2013/14 szezonban

2013.12.03. 2014.02.06. sielok.hu | frissítve: 2014.02.06.

13 éve fejlesztjük a sielok.hu portált úgy, hogy minden évben meg tudjuk lepni látogatóinkat valami újdonsággal. A 2013/14-es téli szezont új arculattal, tartalmasabb rovatokkal, látványosabbá vált galériákkal, saját videókkal, síriporter bloggal és még jónéhány meglepetéssel indítottuk.
Katalógusrendelés helyett online kérhetsz ajánlatot utazási irodáktól
Katalógusrendelés helyett online kérhetsz ajánlatot utazási irodáktól

1. Megújult design

Az olvasói visszajelzések alapján, és saját igényeink szerint is megérett az idő egy designváltásra, hiszen a sielok.hu korábbi arculata 2008-ban készült el. A megújulás során figyeltünk arra, hogy semmilyen funkciót ne zavarjon meg a váltás, a menüpontok, rovatok a helyükön maradtak, tehát a visszajáró olvasók nem tévednek el az oldalon. A designváltás zökkenőmentesen sikerült 2013. szeptember 11-én.

2. Látványos, nagyképes, vetíthető galériák

Hatalmas kincsestár a több mint 80.000 téli képet tartalmazó galéria-adatbázisunk. Eddig max. 800 pixel szélességben tudtuk megmutatni a feltöltött képeket, de mostantól a vetítés funkcióval teljes méretben láthatók a gyönyörű havas képek. Vetítés bekapcsolásakor a képek automatikusan a felhasználó monitor-méretéhez igazodnak. Nagyon büszkék vagyunk erre a fejlesztésre, reméljük sokaknak örömet okozunk vele! Még egy ok, hogy feltöltsd hozzánk képeid, hiszen meg tudod osztani a vetítés linket ismerőseiddel is.

3. Katalógusrendelés helyett ajánlatkérések

Tavaly volt az utolsó év, hogy utazási katalógusokat lehetett rendelni itt a sielok.hu-n. Egy korszak véget ért, ma már az utazási irodák nem nyomtatott katalógusokban, hanem szinte kizárólag online teszik közzé ajánlataikat. Ezeket böngészheted a Síutak és Sítáborok menüpont alatt. Az irodák azonban személyre szabott ajánlatot is küldenek, ha kitöltöd az ajánlatkérés mezőt.

4. Sí- és Snowboardoktatók új oldala

Könnyebben kereshető, áttekinthetőbb lett a Síoktatókat és Snowboardoktatókat bemutató oldalunk, ahol továbbra is lehet keresni lehet síterep, régió, ország, képzés nyelve és szintje szerint is. Baráti áron jelenítjük meg szakképzett síoktatók hirdetését ezen az oldalon (éves díj csupán 10.000 Ft)

5. Több tartalom snowboardosoknak

Bár a honlapunk neve síelők.hu, egyre több snowboardos is olvassa oldalainkat, és eddig jogos volt a vád, hogy keveset foglalkozunk deszkás témákkal. Idén sok érdekes új cikket jelenítünk meg Snowboard rovatunkban.

6. Youtube csatorna - saját videó interjúk, beszámolók

Saját videóinkat már nem csak a portálon, de a Youtube csatornánkon is elérhetik az érdeklődök. A síeléshez kapcsolódó hazai rendezvényeken (Síszövetség 100. születésnapja, Hó-Show) készített interjúkkal indítottuk a szezont.

7. Mobil app frissítés

Síút előtti bepakolást segítő listával és SÍKRESZ-szel bővült az sielok.hu mobil applikáció, melyet a legújabb Android és iOS okostelefonokra fejlesztettünk. Az alkalmazás következő verziója december első hetében lesz elérhető az online piacokon. Appunk továbbra is ingyenes.

8. Facebookos bejelentkezés

Facebook kapcsolással egyszerűbbé tesszük azok bejelentkezését a portálra, akik nem szeretnének külön regisztrálni a sielok.hu-n, hanem szívesebben használnak manapság trendi facebook logint. Facebook bejelentkezéssel is elérhető lesz minden olyan szolgáltatás, ami csak regisztráltak számára kínál a sielok.hu (képfeltöltés, értékelés, kommentelés, apróhirdetés feladás, stb).

9. Újfajta nyereményjáték, tematikus fotópályázatok

A Helly Hansen-nel együttműködésben fejlesztettünk idén egy új tipusú játékot, melyben saját fotó feltöltésével lehet pályázni a szponzor által felajánlott fődíjra. A mai napon (2014.01.07.) meg is tartottuk a sorsolást!

10. Síriporter Blog

2014. január 7-én elindult a SíRiporter Blog, a sielok.hu melléklete, ahol egy amatőr síző őszinte élményeit olvashatjátok pályákról, hüttékről, síelős bioritmusról. Figyeljétek az oldalt, mert bloggerünk alaposan kielemzi a léceket és bakancsokat, lifteket és ratrakokat, ruhákat és laposüvegeket, meg úgy általában mindent, ami síelés közben útjába kerül.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.