Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Reflektorfényben az Atomic Hawx Ultra

2017.01.25. 2017.02.01. Farkas Ágnes | frissítve: 2017.02.01.

Az ATOMIC HAWX ULTRA - ultra könnyű síbakancs, az alpesi lesikló sícipők között a valaha gyártott legkönnyebb. Súlya nem több, mint 1700 gramm.
Az amúgy is kedvelt HAWX sorozat egyik kiemelkedő típusát szeretnénk bemutatni az ATOMIC HAWX ULTRA 110-et. Tökéletes választás azok számára, akik komolyabban veszik a síelést és szeretnének minél élesebb íveket karcolni a hóba. Keskenysége mind amellett hogy 98 mm, precízebb erőátvitelt eredményez.

Minek is köszönheti azt, hogy 2016-ban győztesnek választották ezt a könnyű és erőteljes alpesi sícipőt?

Mindenhol csökkentették a falvastagságot annak érdekében, hogy könnyűnek érezzük. Achilleszünk megfelelő alátámasztást kapott úgynevezett Energy Backbone erősítéssel, mely azért is felel, hogy extra erőt és éltartást kölcsönözzön egy erősebb menethez. Memory Fit 3D Gold bélést találunk benne, amiben előre formázott a sarok és a boka területe megfelelő talpi illeszkedés végett. Bélése kiváló hőszigetelést biztosító thinsulate anyagól van, amelyet ha összehasonlítunk más anyagokkal abban is különbözik, hogy sokkal könnyebb, kisebb térfogatú és kényelmesebb viseletet kölcsönöz. A fejlesztők azzal is segítettek, hogy megnövelték a talp felxét, hogy még jobb legyen az egyensúlyunk a cipő hordása közben.
Ez a modell teljesen új szintre emeli a kényelem kifejezését.

Atomic Hawx sorozat eddigi legkönnyebb sícipőjét megvásárolhatod a Store13 üzletében. Ahol megfelelő szakértelmű segítség mellett még lehetőséged van egyedien a saját lábadra formálni, köszönhetően a Memory Fit technológiának.


Bővebb információ: Store13
Cím: 1113 Budapest, Karolina út 17/b, térkép itt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.