Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A 2009/2010-es szezon síléc újdonságai

2009.10.29. Bartus Péter

A 2009/2010-es szezon síléc újdonságai Új szakírónk, Bartus Péter alapos munkájának köszönhetően elkészült a 2009/10 szezon újdonságait bemutató cikksorozatunk. Márkánként ismertetjük a technológiai újításokat és végignézzük, milyen új modellekkel találkozhatnak a síelők a szakboltokban, a top kölcsönzőkben na és persze a sípályákon.

Elan

Az idei ISPO-n nagyot durrant az új Elan lécek dizájnja: még az e téren mindig fenomenálisat alkotó Rossignolosok is irigykedve nézték az idei léceket. Talán a freeride vonalról idén igazolt irokéz punk frizurás Glen Plake zöld hajszíne lökte meg a kezét a grafikusoknak, de az összhatás fenomenális.
» Tovább »

Head

Két technikai újítás valamint a cross család likvidálásával egy új széria megjelenése a Head idei újdonsága. Nézzük a 2009/2010 szezonra megjelenő Head léceket!
» Tovább »

Nordica

A racionalizálás nevében 6 modell családot számlálhatunk az idei katalógust böngészve, mivel az Olympia család megszűnt létezni különálló entitásként, beépülvén a fő csoportokba. A név elhagyásával szerencsére a sokaknak nem tetsző „cicis” nőalakot is lehagyták a dizájnról.
» Tovább »

Völkl

Az elit gyártókhoz méltóan a Völkl sem jön ki minden évben újdonságokkal, és a változások sosem radikálisak. Nincs ez idén sem másképp, ettől függetlenül érdemes áttekinteni a 2009/2010 szezonra megjelenő új modelleket.
» Tovább »

Fischer

Forradalmi változtatásoknak nem lehetünk tanúi idén a Fischernél, az új Viron modellek DGC technológiáján kívül inkább a tavalyi modellek ráncfelvarrásáról beszélhetünk.
» Tovább »

Rossignol

Fejlesztésekben a Rossignol az elmúlt két évben ellőtte a puskaport, idén a meglévő technológiák finomhangolására helyezték a hangsúlyt, amit a régi-új tulajdonos, a Chartreuse and Mont Blanc is helyeselt. Lássuk mit kínál a francia (spanyol, amerikai, ...) gyártó.
» Tovább »

Salomon

A franciaországi gyárbezárás, valamint a gyártás áttelepítése cégcsoporton belül az Atomichoz zökkenőmentesen zajlott. Úgy látszik, az idei év jelszava végképp az allmountain a Salomon-nál is.
» Tovább »

Atomic

Az idei szezon rég nem látott reformokat hozott az osztrák Atomic cég palettáján. A legfontosabb újítások: Leszámoltak a legendás Beta szerkezettel, így a 80-as évekbeli ARC sorozat után újra van széria gyártású famagos léce.
» Tovább »



KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.