Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A 2010/2011-es szezon síléc újdonságai

2010.11.17. 2011.01.27. sielok.hu | frissítve: 2011.01.27.

A 2010/2011-es szezon síléc újdonságai Elkészült a 2010/11 szezon újdonságait bemutató cikksorozatunk. Márkánként ismertetjük a technológiai újításokat és végignézzük, milyen új modellekkel találkozhatnak a síelők a szakboltokban, a top kölcsönzőkben na és persze a sípályákon.
h i r d e t é s

Atomic

Az idei (talán túl) jól sikerült szezon után nem állt meg a lendület az Atomicnál. Számos új fejlesztés, illetve finomítás jellemzik a 2010/11 szezon felszereléseit.
» Férfi lécek »
» Női lécek »
» Sícipők, kötések, all mountain lécek »

Elan

Idén a grafikát kivéve csak szolid változtatások figyelhetők meg az Elan palettáján, ami valljuk meg, az elmúlt évek tűzijátéka után nem is meglepő.
» Tovább »

Fischer

A Fischer a 2010/11-es szezonban számos technikai újdonsággal rukkol elő a sílécek terén. A legfontosabbakat igyekeztük kiemelni, de összefoglaló táblázatunk a cikk végén segít rövid magyarázattal szolgálni az egyes újdonságokról.
» Tovább »

Head

A HEAD a 2010-2011-es szezont számos technikai újdonsággal nyitja meg, melyek közül a legnagyobb áttörést a KERS technológia jelenti. A korábban alkalmazott, jól bevált INTELLIGENCE és TORQUE TURNING innovációk továbbra is megtalálhatók az adott típusokban, ezeket igyekeznek kiegészíteni az idei újítások, a KERS mellett a FLOW RIDE és a ROCKER technológiák. Tovább »

Nordica

A Nordica sílécei sem maradnak el a többi gyártótól az újdonságok tekintetében a 2010/11-es szezonban. Igazi újdonságok a modernebb irányvonalakban figyelhetők meg, mint a freestyle, backcountry, vagy freeride kategóriákban.
» Tovább »

Rossignol

A francia gyártó alapjaiban frissítette fel az all-mountain családját, e mellett persze a verseny lécek finomhangolása sem maradt el.
» Tovább »

Salomon

Az all-mountain lécek csúcsára helyezett új fejlesztésű Enduro modellt kivéve igen óvatosan nyúlt léceihez a Salomon, inkább csak csiszolgatta idén a fejlesztéseket.
» Tovább »

Völkl

A Völkl idei modelljei számos innovatív megoldást rejtenek a felszínük alatt. A technikai újítások mellett egy teljesen új szériával rukkol elő a német gyár: a SENSOR széria a TI GER sorozat méltó utódjaként kerül bevezetésre a 2010/11-es szezonban.
» Tovább »
KOMMENTEK
AAron | 2010.11.22. 16:33
Kedves Társak !
Mindig nagyon várom az új szezon léceinek ismertetőjét.A tavalyi például példamutatóan jó és alapos volt.Ebben az anyagban a Head nem kicsit marketing izű mintha csak a Kers technikás sík lennének a palettán. Azt hiszem nem ennek a cikknek a keretében kellene a dealereket felsorolni.
Lehet velem vitázni.
Talpi/ Montana
admin2 | 2010.11.24. 22:53
Köszi, hogy felhívtad a figyelmünket, egy Head cikk valóban lemaradt itt a sok KERS híradás között de már olvasható itt:
http://sielok.hu/rovat/silec/cikk/h...ead-technikai-udonsagok-2...
Fent is megtalálod már a linket a HEAD bevezetőben.
+ Nordica újdonságok cikkel bővítettük a sorozatot.
deckard | 2010.11.25. 08:20
Hát srácok, ez még mindig a marketinganyagok jobb-rosszabb fordítása (inkább rosszabb)...
Szányi Gábor | 2012.01.01. 21:19
Talpi amit írtál az nem vita hanem tény kérdése!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.