Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síléc újdonságok a 2014/15-ös szezonban

2014.09.17. 2014.11.17. sielok.hu | frissítve: 2014.11.17.

Síléc újdonságok a 2014/15-ös szezonban Elkészült 2014/15 szezon síléc újdonságait bemutató cikksorozatunk. Márkánként végignézzük, milyen új modellekkel találkozhatnak a síelők a szakboltokban, a top kölcsönzőkben na és persze a sípályákon.

Atomic

Meglévő technológiákat frissítettek fel, és az új igényeknek megfelelő fejlesztésekkel rukkoltak elő. Itt a Doubledeck 3.0 a RAMP Tech és a HRZN Tech. Síszemüveg, kiegészítők és síléc terén is odaléptek a gázpedálra.
» Tovább »

Elan

Az Elannál áttörő megújulással idén nem kell számolni, inkább egy-egy modellcsalád erősítésével. A tavalyi évben komoly újításokat tettek le az asztalra, amit nehéz most felülmúlni. Mivel egy-egy fejlesztés éveket vesz igénybe, a 2014/15-ös szezont inkább a túrafelszerelések erősítésére szánták. » Tovább »

Fischer

Gondoltátok volna, hogy a Fischer már 90 éve gyárt sífelszereléseket? Ezt a kerek évfordulót új modellekkel és technikai újdonságokkal ünnepelte a cég. Egy új verseny platnival, új C-line karbon modellekkel és új extra könnyű túrasíkkel jubiláltak idén.
» Tovább »

Head

A Headnél idén a nőknél van az előny! Új lécet alkottak a szebbik nem képviselőinek, de a sportosabb léceket kedvelők is számíthatnak újdonságra.
» Tovább »

Nordica

Az 1939-ben útjára indított híres márka eleinte sícipőket gyártott. Mára lefedi a teljes sífelszerelés piacot. A 2014/15-ös szezont az új NRGy sorozat indításával kezdik, amely tesztgyőztes is lett az ausztrál theSkimag újságnál.
» Tovább »

Rossignol

A 2014/15-ös szezonra teljes arculatváltáson ment keresztül a márka. Eddig csak a legjobbak tudták megengedni maguknak az ekkora profilváltást, jövőre már a Rossignol is közéjük tartozik; az eddigi tradicionális színeket ugyanis lecserélték egy ütősebb vörösre.
» Tovább »

Salomon

Az idei, 2014/15-ös szezonban sok újdonsággal állnak elő a Salomon háza táján. Új belső szerkezetek, technikai megoldások és új kategóriák jellemzik ezt az szezont.
» Tovább »

Völkl

A tavalyi szezonban jelentős újítást tettek le az asztalra, de 2015-ben sem álltak meg. Új modellel bővítetek a BMT-vel, betették a katalógusukba a Tigershark FIS léceket és új kötésfejlesztéssel álltak elő.
» Tovább »



KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.