Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síléc újdonságok a 2015/16-os szezonban

2015.10.01. 2015.10.29. | frissítve: 2015.10.29.

Síléc újdonságok a 2015/16-os szezonban Elindult a 2015/16 szezon síléc újdonságait bemutató cikksorozatunk. Márkánként végignézzük, milyen új modellekkel találkozhatnak a síelők a szakboltokban, a top kölcsönzőkben na és persze a sípályákon.

Atomic

A 2015/16-os évre új sorozattal és építési szerkezettel jelentkezik az Atomic. A profi síelők most kedvükre válogathatnak a jobbnál jobb modellek közül. » Tovább »

Völkl

A 2015/16-os szezonban az eddigi fejlesztéseket csiszolták tökéletesre, aminek egyik eredménye, hogy az UVO rendszerű rezgéscsillapítót szinte mindegyik lécre felszerelték. Szembeötlő újdonság a 3D.Ridge szerkezet, valamint az Efficiency sorozat, amely tulajdonképpen egy lécválogatás. » Tovább »

Fischer

A Fischer is beállt azon gyártók közé, akik rájöttek, hogy a könnyebb síléc előnyös is lehet, ha megfelelő technológiával és kiváló anyagok felhasználásával készül. » Tovább »

Head

A Head idén egységes síléc-sícipő dizájnt tervezett egyes kategóriáihoz, valamint a Graphene technológia megjelent szinte mindegyik modellnél. » Tovább »

Rossignol

Olyan nagy változáson mint tavaly, idén nem ment keresztül a Rossignol, de apróbb technikai és dizájnbeli változásokat hozott ez az év is. Idén tovább fejlesztette és berakta az új Pursuit lécbe a Prop Tech technológiát. » Tovább »

Salomon

A Salomonnál lezárult egy korszak. Egyes régebbi darabok helyét új modellek vették át, nyugdíjazták a BBR szériát és újratervezték a teljes női palettát. Tovább »
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.