Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ünnepélyes boltnyitás - tandtsport

2007.10.22. sielok.hu

2007. október 5-én nyílt meg a Mammut bevásárlóközponttal szemben, a II. kerületi Lövőház u. 16. címen az ország legmodernebb és legnagyobb számítógép vezérelte síszaküzlete. A bejárattal szemben felfüggesztett ülőlift egyöntetű sikert aratott.
A nyitást követően október 31-ig 15-30%-os kedvezménnyel kínálja temékeit az idén 15. születésnapját ünneplő tandtsport. A korábban is síszaküzletként működő bolt látványos felújítás és bővítés után az idei szezontól már 350 nm-en várja vásárlóit teljes körű sí, snowboard felszerelésekkel, téli sport és divat ruházattal valamint kiegészítőkkel. A boltban korszerű kölcsönző és szerviz is megtalálható. A szervizben 5 db világszínvonalú computer vezérelt géppel nem csupán javítják, hanem újjávarázsolják a megviselt felszereléseket.

Az ünnepélyes megnyitó házigazdája Kovács István Kokó volt, aki a sí szakma és média - többek között a Sportpiac magazin, Outdoor magazin, Sí és Snowboard magazin, Símania magazin, Sielok.hu, Budai Polgár magazin, valamint RTL Klub HAVAZIN műsorának képviselői - előtt délelőtt állófogadás keretében nyitotta meg az impozánssá varázsolt üzletet.

A főpróba végeztével 14 órától az üzlet megnyitotta kapuit a vásárlók előtt. A nyitás napjától október 31-ig érdemes kihasználni az 15-30%-os kedvezményt. A legmegfelelőbb termékek kiválasztásához síoktatókból és versenyzőkből álló tapasztalt csapat nyújt segítséget.

Cím: tandtsport / ski.snowboard.fashion store
1024 - Budapest, Lövőház u. 16. (Mammutnál)

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.