Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Amatőr sífutóverseny Bükkszentkereszten

II. Huta-futam

2009.02.19.

Amatőr sífutóverseny Bükkszentkereszten 2006-ban Bükkszentkereszten hagyományteremtő amatőr sífutóversenyünk első alkalommal került megrendezésre. Azóta sajnos hó hiányában nem sikerült megszervezni, de fellelkesülve az összefüggő hótakarón 2009. február 22-én kerül sor a második versenyre.
Szeretettel várunk mindenkit, aki felszereléssel (sífutóléc, -cipő, -bot) rendelkezik, és kedvet érez ahhoz, hogy próbára tegye magát.

A verseny célja: hogy eme kissé elfeledett, ámde csodálatos sportot népszerűsítsük, illetve megszerettessük, a télen is mozogni vágyókkal. Tehát, ha még nincs elég bátorság a kipróbálásához, nincs meg a felszerelés, nézőket is szívesen látunk, bízva abban, hogy kedvet kapnak a sífutáshoz, és persze a biztatás sem jön rosszul. Remélhetőleg sikerül összekovácsolni ezt a kis társaságot, melynek valamennyi tagja a sífutás szerelmese.

A verseny színhelye: Bükkszentkereszt, Kis-dél Sípálya
Időpont: 2009. február 22. vasárnap
Rajt: 1100 : 3 km, 1145 : 6 km
Nevezés: a helyszínen 1000 – 1045-ig
Nevezési díj: 500 Ft, melyet a verseny napján, a helyszínen, legkésőbb 1045-ig fizethetnek be a résztvevők.

Verseny szervezője: Kis-Galya KSE. 3526 Miskolc, Katowice u. 5. 2/1. Salamon Emese: Tel: 70/382-8552 E-mail: salmse@gmail.com
Korcsoportok: Junior fiú, lány 1991-1997, Felnőtt férfi, női 1970-1990, Master 1969-ig.
Versenyszámok, távok: A Junior, Master kategóriák versenyzőinek kb. 3 km-es, míg a Felnőtt kategória résztvevőinek kb. 6 km-es távot kell teljesíteniük. A verseny, géppel előkészített nyomvonalon, szabad-stílusban kerül megrendezésre. Az indítás egyénenként, 1 perces időközökkel történik.

Helyezések eldöntése: A rangsorolás időeredmények alapján történik, kategóriánként megosztva. (az nyer, aki a legrövidebb idő alatt teljesíti a kijelölt pályát)
Díjazás: Minden résztvevőt a verseny által fémjelzett kitűzővel jutalmazunk és meleg teával várunk a célban. A korcsoportok I. – III. helyezettjei oklevelet kapnak.

Egyéb információk:
Utazás: Autóval Bükkszentkereszt megközelítése személygépkocsival: Miskolcról Lillafüred, Hollóstető érintésével közelíthető meg. Egerből Felsőtárkányon keresztül, szép hegyi úton juthatunk el. Tömegközlekedéssel: Miskolcon helyi közlekedéssel (1 vagy 1A busz) juthatunk el a Búza-térre, ahonnan körülbelül óránként jár busz Bükkszentkeresztre. Közvetlen busz közlekedik hétvégenként Debrecenből és Egerből is. (Volán menetrend)

Szálláshelyek és Étkezési lehetőség:
A település honlapján (www.bukkszentkereszt.hu) a szállás- és étkezési lehetőségek széles tárháza áll a látogatók rendelkezésére. Bármely további információ a településről ugyanitt megtalálható. A versennyel kapcsolatos további információ a fenti elérhetőségen kérhető.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.