Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

6 óra alatt megtanulhatsz sífutni Stájerországban!

2008.11.12. 2009.10.01. | frissítve: 2009.10.01.

Az első lépések mindig a legnehezebbek. A "sífutás 6 óra alatt" ajánlatcsomag keretén belül az első egyensúlyi gyakorlatok mellett a megfelelő mozgássorozat tökéletes elsajátítására helyezik a fő hangsúlyt, így a megfelelő alapokra építkezve tovább csiszolható a sífutó technika.
Fotó: icarus.cc
Fotó: icarus.cc
"Ezt mindenki könnyedén megtanulhatja 6 óra alatt. Egy kis ügyességgel és akarattal nagyon gyorsan elsajátítható a megfelelő technika. A sífutás akkor igazán szórakoztató, ha helyesen csinálják" - véli Alois Stadlober világbajnok, aki részt vett az ajánlatcsomag kifejlesztésében.

Stájerország sífutásra specializálódott szálláshelyein a "sífutás 6 óra alatt" ajánlatcsomag 2-4 napos tartózkodással, felszereléssel és 6 óra oktatással foglalható 160 eurótól. 593 kilométernyi klasszikus és modern stílusú sífutópálya várja az üdülővendégeket Stájerország tizenöt, sífutásra specializálódott településén Ramsau am Dachstein és St. Jakob im Walde, valamint a Krakautal és a Mariazeller Land között. Az egész tartományban összesen 2054 kilométer sífutópálya várja a vendégeket.

Bővebb információk: www.steiermark.com/nordic
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Waldhäuschen apartman
2023-ban felújított romantikus 60 nm-es házikó az Erlaufsee közelében, az erdő szélén, a Bartelbauer Gasthof üzemeltetésében. A Gasthof és a Mariazell-St. Sebastian-i sípálya 1,9 km-re található a házikótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
R&R Residenzen Hotel
Igényes, modern 4 csillagos szálloda wellness részleggel Mitterbach am Erlaufsee központjában, gyalogosan mindössze 450 méterre Gemeindealpe síterepétől! Mariazell: 3,5 km, Annaberg: 17 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Magnus Klause csillagcsillagcsillag
A felújított hotel Mariazellben, a Fő téren helyezkedik el, 250 méterre Mariazell-Bürgeralpe és kb. 3 km-re Gemeindealpe síterepétől. Igényesen berendezett egy- két és többágyas szobák reggelivel, vagy félpanzióval.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.