Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A HEAD ismét a legeredményesebb símárka

2013.02.18. 2013.02.19. | frissítve: 2013.02.19.

A 2013-as schladmingi világbajnokságon a Head léceivel elrajtoló versenyzők szignifikánsan nagyobb sikereket értek el, mint más márkák képviselői. Az összesen megszerezhető 30 éremből 10-et, a lehetséges 10 aranyból pedig 5-öt Head-lécbirtokos nyert meg.
Ted Ligety szuperkombinációban, szuper-óriásműlesiklásban és óriás-műlesiklásban, Aksel Lund Svindal lesiklásban és Maria Hoefl-Riesch szuperkombinációban győzött.

Az egyéni versenyszámokban megszerezhető 30 éremből 10 lett a Head sízőié, ami több mint az Atomic és Rossignol által nyert érmek összesen, az elvihető 10 aranyéremből pedig 5-öt szerzett meg a holland-osztrák márka. Az alábbi képre kattintva nagyban is megjelenik a táblázat.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Pension Sunseitn
Hangulatos, osztrák családi panzió a ramsaui fennsíkon /1100 m tszfm./, nyugodt környezetben, 1 km-re a helyi sípályáktól, 8 km-re a dachsteini nagykabinos lifttől, 10 km-re Planaitól. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almfrieden Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
Kutyabarát, négycsillagos szálloda és romantikus faházak Ramsau am Dachstein településen, a Dachstein masszívum lábánál. Wellness szolgáltatásai: gőzfürdő, infrakabin, finn szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, szervezett aktív programok, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bachseitenhof Panzió
1.200 m magasan az erdő szélén fekvő 12 szobás, panorámás panzió. A legközelebbi sílift (Fageralm) 4,5 km-re található, de kocsival a Ski Amadé sírégió számos síterepe elérhető. A síelés után finn- és infraszauna, ezen kívül internet, ingyenes parkolás várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.