Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Atomic újdonságok a női palettán 2010/11

2010.12.29.

Atomic újdonságok a női palettán 2010/11 Idén az Atomic-nál egy új megközelítést is elkezdtek használni a lécek bekategorizálásához: a Camber, magyarul "hajlat" a léc oldalnézetének jellemzője. Az új szempont, az oldalnézetből megállapítható vonalvezetés szerinti besorolás végigkíséri az Atomic 2010/11-es női palettáját is...

Traditional Camber:

  • A hagyományos vonalvezetés a pályán használatos síkre jellemző forma, elsősorban azoknak, akik szeretik a kezelt pályákat és a nagy tempót.
  • Maximális hosszúság a stabil siklásért terhelés alatt.
  • Maximális él-hosszúság a tökéletes kanyarokért, akár jeges pályán is.
  • "Stabilitás" a legfőbb jellemzője a D2 VF Woman és Cloud szériában elhelyezkedő modelleknek:
A D2 Vario Flex síléc flex-indexe automatikusan alkalmazkodik a sízés során adódó különböző körülményekhez. Nagyon könnyű szerkezetű, keskeny építésű síléc a kötés alatt, segíti a gyors és könnyed irányváltást. A D2 VF 73 Women síléc tökéletes bevezető modellje a Doubledeck technológiának. A D2 Vario Flex Women egyesíti a tökéletes designt és a Doubledeck szerkezetet. Nagyon finoman siklik, ugyanakkor agilis, a két, egymáson szabadon mozgó felszínnek köszönhetően. Kevesebb erőkifejtést igényel, és ezért több élményt nyújt a sízés. Az utolsó csúszáshoz is marad elég energiád. A Women Flex Zone szerkezet, könnyen kezelhetővé teszi a Cloud síléceket. Puha, lágy a sík flex-indexe. A Cloud 9 tökéletes all-rounder léc kezelt pályákra. Kis súlya miatt sízni, és cipelni is könnyű. Függetlenül a pályától, élvezni fogod vele a sízést. A Cloud 8-nak kiegyensúlyozott a flex-indexe, optimális az éltartása minden típusú terepen. A Cloud 7 síléc könnyű és könnyen irányítható, ideális óvatosabb középhaladók és sportosabb kezdők számára. Egyszerű a Cloud 6 síléccel az ívek bekormányzási szakaszát megsíelni, ideális kezdő léc.

TwinTip léc: Hihetetlenül könnyű az Elysian, igazi all-rounder síléc. 92mm széles a kötés alatt, kielégítő a felhajtóereje porhavas kalandoknál. Favázas, oldalfalas szerkezete, stabil éltartást, ugyanakkor könnyű kezelhetőséget eredményez.

Adaptive Camber:

  • "Alkalmazkodó" jelzővel látták el az All-mountain kategória léceit, mely igazán beszédes elnevezésre sikerült.
  • Az alkalmazott formával ezek a lécek kezes-bárányként viselkednek minden fajta síterepen.
  • Ezeket a léceket talán a "sokoldalúság" szóval lehetne legjobban jellemezni.
  • Az élre állított sí maximális hókontaktban marad a stabilitás megőrzése érdekében.
  • A talpán futó léc rövidebb felületen érintkezik a talajjal, a könnyebb és gyorsabb fordulások előkészítése érdekében.
All mountain lécek: A Seventh Heaven 79 egy zseniális all-round síléc, a Torsion Flex Control szektoroknak köszönhetően. Tökéletesen alkalmazkodik a különböző terepviszonyokhoz, jól érzi magát a kezelt pályákon és a mély porhóban egyaránt. Mindezek mellett, még a súlya is csekély. A Seventh Heaven 76 egy ideális all-mountain sí, de a kezelt pályákon van igazán elemébe. Az alkalmazkodó profilnak köszönhetően, jól kezelhető a síléc, amikor lapon van. Amikor élre kerül, megnő az élhossz, ezért tökéletes az éltartása. Ugyanakkor jó a felhajtóereje puha hóban. A Supreme egy ideális all-mountain sí, kezelt pályákra és pályán kívül egyaránt. Alkalmazkodó profilja, könnyű irányíthatóságot eredményez, a Step Down L2 oldalfalas szerkezet pedig optimális éltartást biztosít, minden terepen. 87mm széles a kötés alatt, ezért a pályákon kívül is megállja a helyét.

Rocker Camber:

  • Azoknak a ridereknek, akiknek egyaránt fontos az élvezetes lebegés a porhó tetején, de legalább annyira fontos, hogy a pályán is meg tudják állni a helyüket.
  • A rövidebb talpfelület a maximális lebegésért a szűzhóban.
  • Az élre állított sí megbízhatóan kezelhető a kemény pályán is.
Porhó léc: A Century az első porhó síléc nőknek az Atomictól. Step Down L2 oldalfalas szerkezettel bír, ami optimális éltertást és rezgéselnyelést biztosít. A Power Rocker 10 profilnak és 100mm-es szélességének köszönhetően, nagy felhajtóerővel rendelkezik. Lágy flex-indexe miatt könnyen kezelhető, hihetetlen élményt nyújt pályán kívül.
KOMMENTEK
Sí-man | 2011.01.12. 22:19
Az Atomic Balanze női síléc hova tartozik, melyek a tulajdonságai? Az Intersportban nagyon ajánlották középhaladó sítudással rendelkező feleségemnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.