Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Blizzard - technikai apróságok és konzervatív dizájn

2013.10.15. Szegő Attila

Blizzard - technikai apróságok és konzervatív dizájn A 2013/14-es szezonra a Blizzard óvatosan bánt a technikai fejlesztésekkel, hiszen tavaly nagyot alkottak. Dizájn tekintetében kicsit letisztultabb lett az idei grafika.
Változások az idei szezonra:

Új strukturált felső borítást kaptak a sílécek, amely sokkal ellenállóbb és rugalmasabb, mint az eddigiek. További újdonság az új csőr és sarok dizájn elemek.
A Blizzard két új technológiája a Duratec és a 3Matrix. Utóbbi a korábbi technológiák ötvözéséből jött létre, és a Power szériában alkalmazzák, a Duratec pedig két új héjszerkezeti fejlesztést foglal magában.

A cégcsoport új webes felülettel jelentkezett, amelyet Tabletre optimalizáltak. Itt tudod megnézni: http://m.tecnica-blizzard.com belépés: bthu jelszóval.

3Matrix - sokoldalú, stabil

A már jól ismert Rocker, Spaceframe 3D, Matrix sidecut technológiákat ötvözték, amelyből létrejött a 3Matrix technológia. Az ötvözés eredményei a következők:
  • mozgékony, dinamikus és jól kezelhető sí minden terepen
  • kiemelkedő teljesítmény és stabilitás minden sebességnél
  • jobb éltartás és kontroll a sí teljes hosszában
  • hosszabb élkapcsolat a hóval
Az új technológiákat a legerősebb léceknél alkalmazzák, többek között a
Blizzard G-Power Full Suspension IQ
Blizzard G-Power Full Suspension IQ
Blizzard  R-Power Full Suspension IQ
Blizzard R-Power Full Suspension IQ
Blizzard Power-800 Suspension IQ
Blizzard Power-800 Suspension IQ
léceknél.

Duratec - maximum tartósság és ellenállás

A Duratec új héj borításokat foglal magában, amelytől tartósabbak és jobb mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek a lécek.
TPU Foils (0.7mm)
Az aktív felfüggesztésű "Full Suspension" kötés rendszerekhez magasabb teljesítményű lécre van szükség. Mivel a Suspension technológiának a lelke a dugattyús csillapítás, amely a hagyományos léceknél akár 15-ször gyorsabban reagál a változásokra, ezért vastagabb TPU fóliát használnak az építéshez. A vastagabb fólia karbonszállal erősített alapokra épül, amely így nagyobb teljesítményre, dinamikára és csillapításra képes.

TPU Foils (0,5mm) és karbon Booster
Az új karbon erősítés beépítéséhez a korábbi 0,2mm vastag helyett egy 0,5mm vastag TPU fóliát használnak a léc szerkezetéhez, ezáltal jobban megfelel az új terhelést átadó karbon merevítésnek.

Rövidebb IQ sin profil

A kötéseket a jól bevált IQ rendszerrel rögzítik, amelyet most 20%-kal rövidebbre hagytak, így kevésbé sebezhető a kötés előtti és mögötti rész. Az IQ-Power Rail és Booster csatlakozását egy új műanyag védővel látják el, amely szintén tovább növeli a léc tartósságát.

Szebb és tartósabb

A Blizzard lécek megjelenése sokat finomult az idei szezonra. Letisztultabbak és egységesebbek lettek az azonos kategóriájú lécek. Az új strukturált felső borítás sokkal rugalmasabb és a mechanikai igénybevételeknek jobban ellenáll. Ezzel a bevonattal védik a léc szerkezetét és növelik ezáltal az élettartamát.

A verseny sík színe változatlan, a megszokott narancssárga színt viselik:
Blizzard  SRC Racing Suspension
Blizzard SRC Racing Suspension
A női modellek kevésbé harsányak idén:
Blizzard VIVA 600 Full Suspension IQ
Blizzard VIVA 600 Full Suspension IQ
Blizzard VIVA 7.7 IQ
Blizzard VIVA 7.7 IQ
A Free Mountain lécekről se feledkezzünk meg!

A Flipcore3D technológiát csak ennél a modellcsoportnál alkalmazzák, míg tavaly még az All Mountainál is megjelent. Dizájnban, pedig szintén egy letisztult grafika jellemzi a Free léceket, amelyben visszatérő motívum a csillag.
Blizzard Cochise Flat
Blizzard Cochise Flat
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.