Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Plus X Award 2009: Az ELAN SPEEDWAVE sorozata

2009.11.16.

Plus X Award 2009: Az ELAN SPEEDWAVE sorozata Az ELAN SPEEDWAVE sorozata elnyerte a világ legjelentősebb technológiai és sporteszköz megmérettetésének nagydíját.
A németországi Kölnben megrendezett díjátadó ünnepség volt a záró rendezvénye a hatodik Plus X Awards sorozatnak, a világ legnagyobb technológiai és sporteszköz megmérettetésének, amelyen minden évben a világ vezető márkái vesznek részt. A 32 országból érkező 144 fős zsűrinek nem volt könnyű dolga, hogy a világ minden tájáról érkező több mint ezer termékből kiválassza a győzteseket.

A neves szakemberekből álló független bíráló bizottság az Elan Speedwave sorozatát a sporteszköz kategóriában elért kiemelkedő innovációért jutalmazta.

A szlovén központú cég ismét bebizonyította, hogy ott a helye a világ legjelentősebb márkái között. A Speedwave sorozat (melynek tervezője a Gigodesign volt) volt az, amelyen először vezették be az innovatív WaveFlex technológiát, amely az alkalmazott különleges megoldásokért már korábban elnyerte az „European Ski Award”-ot, a „Red Dot Design Award”-ot, a „Designpreis for Design” és a „Medal of Excellence for Superior Performance”. Most ehhez a díjesőhöz jött a Plus X Award.

Az Elan megerősítette azon pozícióját, hogy olyan vezető sílécgyártó cég, amely mindig is az innovatív technológiák kifejlesztésére és bevezetésére, valamint azoknak a designnal való tökéletes összhangjának megteremtésére törekedett.

Ennek egyik legkiemelkedőbb jele az is, hogy a szabadalmaztatott WaveFlex technológia – amely egyszerre vértezi föl a lécet puhább flex-el és keményebb torziós, azaz csavarodási szilárdsággal - az Elan kollekciójának többségén megjelent és mára már helyet követelt magának a versenysportban is.

Luka Grilc, az Elan Skis gyártási igazgatója elmondta: „A Díj megerősít minket azon hosszú távú elkötelezettségünkben, hogy az innovációra és a jól elvégzett munkára összpontosítsunk. Itt is szeretném megköszönni vásárlóinknak, akik nélkül ezek az innovációk, fejlesztések nem jöhettek volna létre. A WaveFlex sorozat kifejlesztése során végig az lebegett a szemünk előtt, hogyan tudnánk a síelőknek nagyobb élményt nyújtani.”

A Gigodesign képviselője kiemelte: „Amikor megterveztük a Speedwave sorozatot, az volt a célunk, hogy a funkcionalitás és a design tökéletes összhangját teremtsük meg úgy, hogy azt a léc használója már az első pillanatban megérezze és megtapasztalja az ebből adódó előnyöket. A gyűjteményünkbe bekerülő újabb díj megerősít minket az eddig elvégzett munkánkban. Bizonyíték arra, hogy a dizájnnak fontos szerepe van, amennyiben azt helyesen használják.”

A Plus X Award-dal azt a sportruházatot, sporteszközt, sportfelszerelést jutalmazzák, amely az innováció, a dizájn, az ergonómia, a gazdaságosság és a könnyű használhatóság területén a legkiemelkedőbb eredményt és teljesítményt éri el. Az a termék, amely elnyeri a díjat, minőségével, dizájnjával, funkcionalitásával és az innováció területén elért eredményeivel emelkedik versenytársai fölé.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.