Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fischer Race Code

2013.11.26. Szegő Attila

Fischer Race Code A tavaly bevezetett Hybrid szériát idén nehéz lenne felülmúlnia a Fischernek, de nem is szándékozza. Helyette bepillantást enged az elit versenyzők világába a Race Code modellek tulajdonosainak, valamint a sítúrázás terén bővítette kínálatát a sportszergyár.

Race Code - lelkes versenyzőknek

A World Cup széria top lécei egyedi Race Code számozással vannak ellátva, amellyel az alábbi linken lehet bejelentkezni.
Bejelentkezés után teljes körű tájékoztatást adnak a világkupa futamokkal, helyszínekkel kapcsolatban, ugyanúgy mint a versenyzőknek. Továbbá a kód egy speciálisan a léchez tartozó versenybeállítást is tartalmaz és információkat a lécről, amelyek máshol nem találhatók meg. A sí világkupában dolgozó szakemberek is tanácsot adnak, hogyan lehet kezelni a felszerelést, és betekintést engednek a síbajnokok világába is. A legfrissebb hírekről, versenyeredményekről viszont mindenki tájékozódhat a Fischer honlapján.
RC4 WORLDCUP SC PRO síléc RC4 Z 13 RACETRACK kötéssel
RC4 WORLDCUP SC PRO síléc RC4 Z 13 RACETRACK kötéssel

RC4 WC - egy telivér versenyző

Ezek a modellek a gyári és a Race Code versenylécek utcai változatai, amelyekből az RC Pro, az SC Pro és a Superior Pro hagyományos felépítésűek, míg a többi modell már On-Piste Rocker geometriájú. Az RC4 sorozat valamennyi tagja oldalfalas szendvics szerkezetű, ahogy egy komoly léchez illik.
Fischer RC4 Superior Pro síléc Fischer RSX12-PR kötéssel
Fischer RC4 Superior Pro síléc Fischer RSX12-PR kötéssel
Fischer RC4 Superior SC síléc Fischer Z11 PR kötéssel
Fischer RC4 Superior SC síléc Fischer Z11 PR kötéssel

Progressor - ahol a teljesítmény számít

Szlalom vagy óriás műlesikló léc? Ez mindig a nagy dilemma. Erre megoldás a már sokadik generációját megért Progressor széria kínálata.
Fischer Progressor 900 síléc Fischer RSX12 kötéssel
Fischer Progressor 900 síléc Fischer RSX12 kötéssel

My Style - utat a hölgyeknek!

A széria frissítésevképpen az eddigi Trinity modell felé beraktak egy erősebbet; az Ivory-t, amely egy vérbeli kezelt pályára termett női sí. Az Ivory My Style-t a tavaly bevezetett Powertrack kötésrendszerrel szerelték, amely egy erősebb kötést is jelent egyben. Hölgyek, szabad a pálya!

Koa - all mountain nőknek

Az all mountain síléceket a sípályák változatos minősége teszi szükségszerűvé. Női vonalon ezt a Koa modellek képviselik. A 84 mm szélességtől felfelé Freeride Rocker, míg alatta a 80, 75 és 73 mm széles lécek All Mountain Rocker geometriájúak.
Fischer Koa 75 síléc Fischer V9 MS kötéssel
Fischer Koa 75 síléc Fischer V9 MS kötéssel

Watea - egyszerűen fantasztikus

Hív a természet?! A Fischer válasza erre a Watea modell az AAAdrenalin kötéssel, amellyel tökéletesen lehet mászni, és leereszkedni a szűzhóval borított lejtőkön. Igaz “csak” 106, 96,88 és 84 mm szélesség között lehet választani. Akinek ez nem elég, az keresse a Big Stix 122, 110 vagy 100-as modelljét, amelyek 100%-ban freeride-ra születtek.

Az AAA széria már tavaly bemutatkozott a Fischernél, de most bővült a kínálat. Az AAAdrenalin és Attack kötések a freeride szerelmeseinek készülnek. Előbbi mászásra is alkalmas, ez már tavaly bevezetésre került, míg utóbbi csak egy keményebb freeride-hoz.

Fischer Skins - jó bőr!

Idei fejlesztése a Fischernek a Climbing Skin. Így már nem csak túraléceket, hanem a felfelé haladást szolgáló fókabőrt is maguk készítik, vagy legalább is saját márkanévvel dobják piacra. Három különböző típusú és csatlakozású modellből lehet választani. A verseny túraléchez, az RCX-hez külön profilt készítenek, amely más lécekhez nem jó. Itt egy a léc csőrén kialakított hasítékba kell rögzíteni a bőrt, míg a többi túralécen a jól bevált lyukat alkalmazzák. A hasítékolt megoldásnál cél a gyors oldhatóság. A freeride elterjedésével új lécek és kötések jelentek meg, amelyekkel túrázni is lehet. Ezekhez a sílécekhez egy méretre vágható, és a léc csőrére húzható rögzítéssel rendelkező fókabőrt kínálnak.

Ambition - a hegycsúcs meghódításához a legjobb

Az AAA széria legutolsó és egyben legkomolyabb tagja. Négy lépcsőben állítható a magassága. Egy pár kötés súlya mindössze 1760 gramm, amely alkalmas mindenféle típusú síbakancs befogadására. Ennél természetesen van könnyebb is a piacon, például speciálisan kialakított Dynafit rendszerű kötés, amelyhez külön bakancs is kell.
A kötés különlegessége, hogy 253 mm és 357 mm között állítható a befogadómérete, így szinte az összes síbakancs mérethez jó.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.