Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

ATOMIC: Fantasztikus volt a 2013/14-es szezon!

2014.03.25. sielok.hu

Az Atomic csapat két sztárja nagyszerű véghajrát produkált a szezon végén. A lenzerheidei szezonzáró világkupa futamon, harmadszorra a sorban, megnyerte az összetettet Marcel Hirscher. Mikaela Shiffrin pedig megnyerte a szocsi aranyérme mellé a szlalom kristálykupát.
Marcel Hirscher és Mikaela Shiffrin
Gustav Thöni, Ingemar Stenmark, Phil Mahre, és most Marcel Hirscher! Harmadik összetett világkupa győzelme egy huzamban. Még csak 25 éves és már felkerült a halhatatlanok közé a sítörténelembe. Fizikai felkészültség, pszichés akaraterő, intelligens versenyzés – még a legutolsó futamon is ki tudta magából hozni a legjobbat. Mindezek mellett még a szlalom világkupa győzelmet is megszerezte a 2013/14-es szezonban. Ez nem csak egyéni siker volt, ahogy a harmadik győzelem után nyilatkozott: "Köszönöm a csapatomnak! Együtt összehoztuk! Ilyen sikert csak egy csapattal lehet elérni!"
Marcel Hirscher
Marcel Hirscher

Mikaela Shiffrin: olimpiai és szlalom világkupa győztes

Egy női megfelelője is van a Marcel Hirscher történetnek. Mindössze 19 éves, és a karrierje elején tart, Mikaela Shiffrin megvalósította a hármas álmot: világbajnok, olimpiai bajnok és szlalom világkupa győztes. A Szocsi aranyérme mellé, a nyolc világkupa versenyből ötöt megnyert, ezzel a Kristálygömböt másodszor egyhuzamban. A sikere kulcsa roppant egyszerűen hangzik: "Minden nap egy kicsit jobb szeretnék lenni." Nagyszerű tény, hogy mindkét versenyző Atomic sílécet, sícipőt és bukósisakot használ, Hirscher még Atomic Revel szemüveget is.
Mikaela Shiffrin
Mikaela Shiffrin

Fantasztikus Atomic teljesítmény a szezonban

Marcel triplázott, Mikaela duplázott, egyenként 5 győzelemmel: csodálatos pillanatokat, kimagasló élményt szereztek nekünk. Az Atomicos versenyzők 45 dobogós helyezést gyűjtöttek össze – 16 győzelmet, 13 második helyezést és 16 harmadik helyezést.

A "Redster lányok" hármas győzelme (Marlies Schild ezüst, Kathrin Zettel bronz), és Marcel Hirscher ezüstérem mellé Szocsiban Tina Weirather 10 dobogós helyezést tudott megszerezni, négy számban (kétszer győzött), sajnálatos sérülése ellenére. Marlies Schild és Eric Guay egyenként két világkupa versenyt nyertek. Benni Raich pedig második hellyel tért vissza Kranjska Gorába. Megannyi feledhetetlen pillanatot köszönhetünk az Atomicos versenyzőknek az idei télen.
KOMMENTEK
votika | 2014.03.25. 10:36
Nagyon jó, ha ilyen szakemberektől kapunk tanácsokat,ötleteket!
Olasz Gergő | 2014.03.26. 20:21
Aha, csak te olyan léccel nem fogsz soha síelni! Megkapjuk azt ami 20 sínap után kettéválik.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.