Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboard funparkok Európában

2004. december Stico

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel reménykedünk, hogy újra megnyitja monumentális kapuit a Normafa Gleccser Park. Tavaly három korlát és két boksz volt. Tervek szerint Kékestetőn és Bükkszentkereszten is lehetőségünk nyílik majd elemek használatára.

Donovaly
Aztán itt van a közkedvelt szlovák síközpont, ahol három korlát, néhány boksz és két kidobó várja a keletiblokk-rajongókat.

Dachstein
Ausztriában Dachstein-t és környékét emelném ki, ahol a gleccseren a Burton SuperPark vár mindenkit szeretettel. A gleccseren két pályáján terül el a SuperPark: két tört boksz, egy sima, három korlát, egy rainbow, négy kidobó (kezdőtől a brutálig), egy orbitális és egy kisebb corner terpeszkedik.

Hochwurzen és Planneralm
Hochwurzen (Mellow Construction), a közelben, ahol tavaly is volt egy korlátpark, és kicsit messzebb Planneralm. Nagyon igényes shaper munka, egyedül félcső nincsen, minden más, ami szem-szájnak ingere.

Murau - Kreischberg
Murau-ban nagyon sokan ismerhették meg az igazi félcsövet, hiszen három éven keresztül talán itt láthattunk (és még van pár darab Európa-szerte) egyedül SuperPipe-ot, ami a félcsövek között is a legnagyobb. A pályán elszórva található 2-3 kidobó és 2-3 korlát, lehet, hogy idén még jobban belehúznak!

Obertauern
Obertauernben a Longplay Parkban három shaper dolgozik (köztük egy boardercross-világkupasztár). Ez egy hosszúkás park, ahol a slope style design uralkodik. Korlátban nem olyan erős.

Mayrhofen
Mayrhofenben a Boarders Playgroundban egyedülálló slope style parkot találhattok, ahol a félcső- és korlátdizájn is kimagasló, de nagyon komoly maga a kidobó sor.

Laax
Laax az a hely, ahol a muraui félcsőhöz hasonló, talán még nagyobb szörnyeteget építettek, és egész évben shapelik! Itt minden tökéletes, a korlátberendezés, a helyi szakértelem és a kidobósor.

Sok sikert és balesetmentes szezont kívánok!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.