Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

A műanyagpályás síoktatás előnyei

2015.10.14. Babos Sándor

A sízés méltán népszerű rekreációs sportág, mely több százezer magyar családnak nyújt kikapcsolódást, feltöltődést a téli időszakban. Megtanulása viszont nem egyszerű. A sérülések elkerülése, a biztonság, és a legnagyobb élmények elérése érdekében érdemes mindig szakképzett oktató segítségét igénybe venni.
Oktatás a Babos Síklubban
Oktatás a Babos Síklubban
A magyar sízőknek viszonylag könnyen elérhetők az Alpok és a Kárpátok közeli síparadicsomai, és az itthoni síterepek is egyre magasabb színvonalú pályákkal várnak. De az biztos, hogy utaznunk kell, szállást és ellátást kell biztosítanunk magunknak, hogy lécre állhassunk. Erre a mai rohanó világban ritkán van időnk, és sokba is kerül.

A legjobb felkészülést műanyag pályán lehet elérni.
Ezért hozta létre műanyag pályás sícentrumát a Babos Síklub - Zuglói Síiskola.
A műanyag pályás síiskoláknak számos előnye sorolható fel:
  • Lakhelyünkhöz közel vannak, akár tömegközlekedéssel is elérhetők. A gyerekek, vagy felnőttek heti programjába könnyen beépíthető a rendszeres sízés. Immunrendszerünket erősíti, ha szabad levegőn mozgunk az őszi-téli időszakban is.

  • Időjárástól függetlenül használhatók. A gyakorlást már akár szeptemberben is el lehet kezdeni. Mire az első havas csúszásra lehetőségünk lesz, már biztos alapokkal rendelkezhetünk.

  • Műanyag pályán ugyanazt a mozgást végezzük, melyet havon sízés közben. Itt nem imitációról van szó, mint a szimulátoroknál. Itt ugyanazok az erőviszonyok működnek, mint a havas lejtőkön. Az itt megtanult alapok azonnal működnek havas pályákon is.

  • A Babos Síklub zuglói pályáján használt műanyag borítás még a haladó carving technika elsajátítására is alkalmas, mert a speciális felület megfelelő éltartást biztosít, és a mesterséges dombot ideális lejtőszögekkel tervezték.

  • Szakképzett oktatók segítségével kiküszöbölhetőek a rossz beidegződések. A Babos Síklub oktatói olyan tematika szerint tanítják az alapokat, mely később a magasabb szintre lépést is segíti. Ezt bizonyították a Klub versenyzői által elért Magyar Kupa, OB, és diákolimpiai győzelmek.

  • Az állandó oktatói kontroll, és a testre szabott feladatok miatt minimális a sérülések száma, nagyobb a biztonság.

  • A pályán működő egyszerű alacsony kötélvezetéses felvonón a liftezés alapjait a legegyszerűbben lehet elsajátítani.

  • Esténként, munka vagy tanulás után is lehet síelni, köszönhetően a pályavilágításnak.

  • Mindezekért rövidebb idő alatt magasabb tudásszint és nagyobb élmény érhető el.

  • Az egyik legfontosabb előny, hogy műanyag pályán sokkal olcsóbb a tanulás, mint a külföldi síiskolákban. Már az első pillanatokat is kihasználhatjuk egy drágább síhelyre utazáskor, ha előtte műanyag pályán felkészültünk.

  • Itt biztosított a magyar nyelvű oktató, a családias hangulat, és az igazi közösségi élmény, mely a Klub tagjainak szervezett külföldi táboraiban teljesedik ki igazán.
A BABOS SÍKLUB - ZUGLÓI SÍISKOLA rendszeres akciókkal, csoportos, és intenzív tanfolyamokkal szeretettel várja régi és új tanítványait.
Cím:
1141 Budapest, Egressy út 178/g., térkép itt.

Érdemes követni a Klub Facebook oldalát, ahol érdekes és hasznos információk mellett nyereményjátékokat is hirdetnek: https://www.facebook.com/babossiklub

Babos Síklub További információk:
www.babos-siklub.hu
https://www.facebook.com/babossiklub
Tel: +36 20 9316282
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.