Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Egyedülálló a magyar síklubok tevékenysége

2016.10.21. Babos Sándor

Miközben a világ sínagyhatalmai panaszkodnak a csökkenő forgalom, az egyre kevesebb vendég és tanítvány miatt, Magyarországon folyamatosan nő az igény a síoktató szakemberek szolgáltatásaira. Vajon mi lehet ennek az oka?
Hazánk sípályái, magaslatai természeti adottságaiknál fogva nem tartoznak a síparadicsomok közé, de a környező országok hegyei könnyen elérhető, közkedvelt úti célok a sízők körében. Annak azonban, aki a külföldi síterepek mellett teszi le a voksát, magas költségekkel kell számolnia nemcsak az utazás, a szállás, és a síbérlet tekintetében, hanem a síoktatás díját illetően is.
Hogyan előzzük meg, hogy ne kelljen súlyos költekezésekbe bocsátkozni az élvezetes síelés érdekében?
Ebben segítenek a hazai műanyagpályák és hóágyúzott síterepek, melyek segítségével felkészült sítudással érkezhetünk meg a nagy hegyek közé.
Oktatás a Babos Síklub műanyag pályáján
Oktatás a Babos Síklub műanyag pályáján

A műanyag pálya előnyei

Ha a lakhelyünkhöz közeli síklubban megtanuljuk az alapokat, már az első hóra álláskor önálló és biztonságos sítudással élvezhetjük a drága külföldi síelés első pillanatait is.
Ezzel nemcsak pénzt spórolunk - ugyanis a műanyag pályás síiskolák árai töredékei a külföldi oktatásnak - hanem egy olyan klubélet részesei lehetünk, mely az egész család számára rendszeres és tartalmas kikapcsolódást nyújt.
Ilyen a zuglói BABOS SÍKLUB is.
A szeptembertől áprilisig tartó műanyag pályás síszezonban időjárástól függetlenül heti rendszerességgel mozoghatnak szabad levegőn a gyerekek még a téli hónapokban is. Ezzel erősíthetjük gyermekeink immunrendszerét. Kevesebbet lesznek betegek.
A műanyag pályán ugyanazokat a mozdulatokat kell begyakorolni, amiket havon is végeznünk kell. A sí mozgás egyébként rendkívül jó hatással van a fejlődő szervezetre.
  • Fejleszti az egyensúlyrendszert
  • Erősíti a core-izomzatot (azok a törzsizmok, melyek a helyes tartásért is felelősek)
  • Az egész testet és az azt irányító agyat szimmetrikusan terheli. Ez pozitív hatással van a kognitív képességek fejlődésére is.
Nem kell messzire utazni, a síelés beilleszthető a család heti rendjébe. Amíg a gyerekekkel jól képzett szakemberek foglalkoznak, addig a szülők is megtanulhatnak síelni, vagy csak egyszerűen részt vesznek egy olyan közösségi klubéletben, amit áthat a családias légkör, az egészséges életmód és a természet szeretete.
A BABOS SÍKLUBBAN is gyakran alakulnak ki hosszú távú barátságok a családok között, melyeket a klub által szervezett külföldi havas sítáborok, vagy egyéb nyári programok koronáznak meg.
Külföldi sítábor a Babos Síklub oktatóival
Külföldi sítábor a Babos Síklub oktatóival

Külföldi családi sítáborok

A havas táborokban a síklub jól ismert oktatói folytatják az oktatást. A gyerekeknek nagy biztonságérzetet nyújt, ha kint is a már itthon megszokott, kedvelt oktatója magyar nyelven oktatja. Ezalatt mi szülők szabadon sízhetünk, vagy mi is részt vehetünk az oktatásban, ahol korosztálynak és tudásszintnek megfelelő csoportokat alakítanak ki. A klubtagok időtöltését síelés utáni animációs programok is gazdagítják.
A síutak helyszínét a klub tapasztalt szakemberei úgy választják ki, hogy azok az oktatásnak, és a családok igényeinek legjobban megfeleljenek.
Klubtagokként segítséget kaphatunk a szállásfoglalásban, kedvezményes bérlet vásárlásban, felszerelés bérlésben, vásárlásban.
Az oktatók megismertetnek minket a síkultúra legfontosabb szabályaival. Ezzel növelik biztonságunkat, komfortérzetünket a hegyen.
Az ilyen sítáborokban sokkal nagyobb élményben lehet részünk, mint az egyénileg, vagy egy utazási iroda által szervezett sítúrán.
A BABOS SÍKLUBBAN nagy figyelmet fordítanak az utánpótlás nevelésre is. A tehetséges gyerekek részt vehetnek amatőr, sőt profi versenyeken. A zuglói műanyagon tanult fiatalok közül már többen is bejutottak az utánpótlás válogatottba, számos magyar bajnoki címet szereztek, Magyar Kupa győzelmet arattak, és nemzetközi versenyeken is az élmezőnyben végeztek.
Valós perspektíva, hogy a Klubból olyan síoktató szakemberek kerülnek ki, akik gyermekkoruktól szocializálódtak e csodálatos szakmában.
A BABOS SÍKLUB minősített partnere a Síoktatók Magyarországi Szövetségének, amely komoly elismertségnek örvend a nemzetközi szakmai szervezetek életében, és rendkívül sokat tett azért, hogy a magyar síoktatók munkája világszínvonalú legyen.
A BABOS SÍKLUB aktív részt vállal az SMSZ-TF síoktató képzésben is. Oktatói kivétel nélkül minősített szakemberek, akik rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken.
A helyi adottságok legjobb kihasználása, egy jól kialakított rendszer, és sok lelkes szakember munkája biztosítja, hogy mi magyarok nyerő választ tudunk adni a síbiznisz globális problémáira. Aki szeretne megismerkedni e varázslatos téli sport rejtelmeivel, annak ajánljuk, keresse fel a zuglói BABOS SÍKLUBOT, vagy a lakhelyéhez legközelebbi síiskolát!
Babos Síklub Bővebb információk:
www.babos-siklub.hu
https://www.facebook.com/babossiklub
Tel: +36 20 9316282
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.